FOTBAL  »  NATIONALA  »  SLOVACIA - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Semnal de alarmă înainte de Slovacia - România: imaginile de duminică seara au fost elocvente

Au tot sărit brazde din gazon în timpul partidei Elveția - Germania // foto: Guliver/gettyimages +4   FOTO
Au tot sărit brazde din gazon în timpul partidei Elveția - Germania // foto: Guliver/gettyimages

Articol de , - Publicat luni, 24 iunie 2024 12:41 / Actualizat luni, 24 iunie 2024 16:21

Gazonul de pe Deutsche Bank Park din Frankfurt, arena pe care „tricolorii” vor da piept cu Slovacia în meciul decisiv pentru „optimile” Euro 2024, se prezintă mai rău pe meci ce trece. Partida de duminică seara dintre Germania și Elveția, scor 1-1, a făcut ca suprafața de joc să se degradeze și mai tare, o posibilă problemă în perspectiva duelului pe care-l vor avea „tricolorii” miercuri seara, ora 19:00.

Cinci dintre cele 51 de meciuri de la Euro 2024 au fost repartizate stadionului din Frankfurt, Deutsche Bank Park, arena pe care-și desfășoară meciurile de acasă Eintracht.

Unul dintre acestea, al patrulea din cinci, este Slovacia - România, programat miercuri, 18:00 local, o oră mai târziu în România.

Cu 3 zile înainte de meci, starea gazonului de pe Deutsche Bank Park pune în gardă părțile implicate, pe români și slovaci.

Emoții cu gazonul stadionului din Frankfurt. Ce s-a întâmplat imediat după Elveția - Germania

În ciuda eforturilor depuse de organizatori, suprafața de joc se prezintă mai rău de la un meci la altul. Degradarea gazonului a fost evidentă la meciul de duminică dintre Germania și Elveția, scor 1-1.

Pe parcursul partidei, la fiecare duel intens săreau brazde din gazon. Îngrijitorii au intervenit la pauză pentru a cosmetiza pe cât posibil suprafața de joc, însă o adevărată desfășurare de forțe a avut loc după fluierul final.

În jur de 10 oameni „cârpeau” gazonul după cele 90 de minute de fotbal intens. Este de așteptat ca la starea gazonului să se lucreze intensiv și zilele viitoare, până la ora meciului dintre Slovacia și România.

Scene elocvente au avut loc și după al doilea meci jucat la Frankfurt, remiza dintre Anglia și Danemarca, când îngrijitorii au umplut câteva găleți cu brazdele culese de pe gazon, sărite în timpul partidei.

Antrenamentul oficial mutat!

De altfel, starea gazonului de pe Deutsche Bank Park este motivul pentru care antrenamentele oficiale dinainte de Slovacia - România au fost mutate.

Astfel, marți, cu o zi înaintea partidei din grupa E, „tricolorii” vor efectua ședința oficială de pregătire pe Stadion Am Brentanobad, complexul în care evoluează echipa feminină a celor de la Eintracht.

Citește și:

Dan Negru nu s-a mai abținut: „Niște păcălici îmbrăcați în tricouri galbene!” » Detaliul care l-a scos din minți
Nationala
Dan Negru nu s-a mai abținut: „Niște păcălici îmbrăcați în tricouri galbene!” » Detaliul care l-a scos din minți
A mai apărut o problemă la echipa națională » Un titular s-a antrenat separat: GSP a aflat motivul
Nationala
A mai apărut o problemă la echipa națională » Un titular s-a antrenat separat: GSP a aflat motivul
Decizia luată de Ronald Koeman, după ce a aflat că Olanda înfruntă România în „optimi” la Euro 2024
Nationala
Decizia luată de Ronald Koeman, după ce a aflat că Olanda înfruntă România în „optimi” la Euro 2024

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează