Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ANGLIA - SLOVACIA

Jude Bellingham a salvat Anglia și s-a descătușat » Ce a strigat starul lui Real Madrid, imediat după „foarfeca” de aur din prelungiri

Jude Bellingham a marcat în minutul 95 cu Slovacia. Sursă foto: Imago +46   FOTO
Jude Bellingham a marcat în minutul 95 cu Slovacia. Sursă foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2024 22:11 / Actualizat duminica, 30 iunie 2024 23:34

Jude Bellingham a reușit un gol superb, din foarfecă, în partida de la Gelsenkirchen dintre Anglia și Slovacia, fosta adversară a României din Grupa E.

Reușita superstarului celor de la Real Madrid a salvat selecționata „The Three Lions” de la o umilință greu de suportat: o eliminare în optimile de finală administrată de Slovacia.

După ce fostul jucător al lui Dortmund a trimis partida în prelungiri, Harry Kane, golgheterul all-time al Angliei, a marcat rapid pentru a trimite naționala lui Southgate în „sferturi”.

Jude Bellingham, loc în istorie la doar 21 ani

La o zi distanță după ce și-a aniversat împlinirea a 21 ani, Bellingham a reușit o execuție superbă în ultimele minute ale partidei cu Slovacia. A fost a treia sa reușită la un turneu final, fiind pe aceeași treaptă cu nume de legendă ale fotbalului din Albion: Paul Scholes, Frank Lampard și David Beckham.

Golul de 2-1 marcat de Harry Kane în Anglia - Slovacia / Foto: Getty Images
Harry Kane a ieșit să vadă cum se prezintă terenul înainte de Anglia - Slovacia / Foto: Imago Images
Saka, îngândurat înainte de Anglia - Slovacia / Foto: Imago Images
Harry Kane, înainte de Anglia - Slovacia / Foto: Imago Images
Jude Bellingham a ieșit să inspecteze gazonul de pe Veltins Arena / Foto: Imago Images
+42 FOTO

Jude a punctat și în prima partidă de la acest turneu final, 1-0 cu Serbia, dar și în fața Iranului la Campionatul Mondial din 2022.

Bellingham a strigat: „Who else?!”

Imediat după reușită, Bellingham a transmis un mesaj către coechipieri și camerele de filmat, dar mai ales către selecționerul Gareth Southgate, al cărui contract este încă în vigoare și datorită lui. O eliminare cu Slovacia ar fi fost sinonimă, cel mai probabil, cu demiterea lui Gareth Southgate.

„Who else?!” (n.r. - „Cine altcineva?!”) a exclamat mijlocașul britanic. Harry Kane, cel ce avea să marcheze golul decisiv, i s-a alăturat în sărbătoarea reușitei, oferind o imagine memorabilă.

Jude Bellingham a salvat Anglia și s-a descătușat » Ce a strigat starul lui Real Madrid, imediat după „foarfeca” de aur din prelungiri
Jude Bellingham, bucurându-se după ce a egalat în minutul 90 + 5 / Foto: Getty Images

Pentru Anglia, urmează sfertul de finală cu Elveția, formație ce a eliminat Italia, campioana en titre. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, la Dusseldorf, fiind transmisă în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de ProTV. Anglia este pe aceeași parte a tabloului cu România.

Citește și:

Ovidiu Ioanițoaia, dezvăluire-șoc la GSP Live: „Cred că Edi Iordănescu va pleca. Așa și-a făcut calculul”
Nationala
Ovidiu Ioanițoaia, dezvăluire-șoc la GSP Live: „Cred că Edi Iordănescu va pleca. Așa și-a făcut calculul”
Penalty refuzat României? Legendarul Michael Ballack se revoltă: „Pentru mine e clar! Nici n-au analizat”
Nationala
Penalty refuzat României? Legendarul Michael Ballack se revoltă: „Pentru mine e clar! Nici n-au analizat”
Primul „tricolor” care a vorbit după România - Olanda: „Mă încearcă multe sentimente”
Nationala
Primul „tricolor” care a vorbit după România - Olanda: „Mă încearcă multe sentimente”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (15)
666piturca
666piturca  •  01 Iulie 2024, 16:50
Postat de tk2014 pe 01 Iulie 2024, 11:52

nu exclud. si eu cred ca e exagerat ce se intampla in jurul lui acum. campanii de promovare cu ‘toata presiunea unei tari pe umerii lui’, ca ultima reclama adidas. e mult pentru un copil de 20 de ani, dar pana acum cred ca a reusit sa se mentina pe linia de plutire. cu tot cu coborasurile de la real din ultima treime a sezonului…dar a dat aseara din foarfeca in minutul 95. e genul de moment ‘beckham cu grecia’. asa e. vom vedea si inca nu ma pronunt, chiar daca sunt de acord cu tine in privinta presiunii. ma gandesc la ce i s-a intamplat lui ronaldo in finala din 98.

Corect, și ai dreptate. Vorba ceea: “unde n-am avea noi problema asta!”

MaxiP
MaxiP  •  01 Iulie 2024, 14:07
Postat de Hcm27 pe 01 Iulie 2024, 07:54

Și Slovacia și Georgia au "cazut" de pe niște cai frumoși.Parca mai frumos a fost cel al Slovaciei.Stiu, veți spune ca deși caii au fost frumoși, tot au căzut, caii mentinandu-si postura de favoriți.Cine știe, coroborand forma Angliei și Italiei cu cea a echipei noastre naționale, poate era mai bine sa jucam cu una dintre acestea în optimi și nu cu Olanda.Numai Dumnezeu poate știi!Însă un lucru e cert:din 10 meciuri jucate cu Olanda, am câștigat doar una și aceea cu mult noroc.Balonul e rotund și cone știe, poate pe la 11 m îi vom dovedi.Sper sa nu ne facem de ras.Hai România!

Pai forma Olandei pare si mai slaba decat a Angliei si Italiei. De ce se tot face referire ca am batut cu noroc Olanda in 2007? Ca nu inteleg, ce a fost noroc? Am facut si 0-0 in tur, am luat 4 puncte cu ei, chiar doar noroc sa fi fost? Da, inteleg, ce a fost in Elvetia in ultima campanie de calificare, ala chiar a fost noroc, dar din ce-mi amintesc din acel meci cu Olanda, nu ne-au asaltat aia si numai n-au reusit sa o bage, chiar nu stiu despre ce noroc e vorba. Plus ca n-am jucat cam de mult cu ei, nu stiu cat de relevante sunt acele 14 meciuri, mai ales ca se observa o panta descendenta clara a echipei olandeze in ultimii ani. Adica cele 7-8 meciuri jucate intr-o perioada destul de scurta prin anii 2000', pe cand Olanda chiar avea trupa, normal ca s-au dus cam toate la ei, aveau super-trupa. Dar nu o mai au, nu stiu ce relevanta mai au acele meciuri. Asa cum daca jucam cu Anglia probabil faceam referiri la meciurile din 98' si 2000 prin care ne puneam niste sperante, la fel, nu stiu cat de relevante, considerand ca pe atunci aveam noi super-trupa.

Hcm27
Hcm27  •  01 Iulie 2024, 12:23
Postat de rica86 pe 01 Iulie 2024, 09:49

Olanda joaca fantastic, este?:)))

Mai, Rica, eu știu ca tu ești fără frica, însă Olanda e mai "aproape" de Germania ca și atitudine și comportament, nu numai geografic și, nu de puține ori, renaște, când toată lumea se așteaptă mai puțin.Intr-un cuvant:sunt imprevizibili.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close