FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Edi Iordănescu, mesaj războinic înainte de România - Olanda: „E un meci de acum ori niciodată”

Edi Iordănescu, înainte de România - Olanda +49   FOTO
Edi Iordănescu, înainte de România - Olanda

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2024 09:44 / Actualizat luni, 01 iulie 2024 11:12

Edi Iordănescu (46 de ani), selecționerul României, a transmis un mesaj de luptă înaintea meciului cu Olanda, din „optimile” Euro 2024. „Tricolorii” au avut un turneu final de vis până acum. Au câștigat grupa E și au ajuns după 24 de ani în „optimile” unui Campionat European.

  • România – Olanda se joacă marți, 2 iulie, de la ora 19:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro, iar reporterii Gazetei Sporturilor vor fi pe Allianz Arena, de unde vor transmite cele mai importante informații. În timp real
  • România – Olanda va fi televizat de ProTV.

Acum, naționala se află în fața unei alte provocări. Olanda este un adversar mult mai bine cotat, însă „tricolorii” pot produce surpriza. Edi Iordănescu a transmis un mesaj războinic înaintea meciului care poate aduce o calificare istorică în „sferturile” turneului final din Germania.

Edi Iordănescu, înainte de România - Olanda: „Un meci cu care te întâlnești o dată în viață”

„În mod cert ne aflăm în fața celei mai mari provocări din parcursul nostru împreună. O spune istoricul duelurilor cu Olanda, o spun valorile individuale ale adversarului, experiența lui uriașă în astfel de contexte la acest nivel. Tot ce am cucerit până acum am cucerit cu realism: da, Olanda e favorită.

Iar tot ce am cucerit până acum am cucerit prin unitate, ambiție și sacrificiu. Acum e nevoie de unitate în fiecare secundă, ambiție fără precedent și sacrificiu total într-o singură direcție.

+45 FOTO

Dacă înaintea fiecărui meci de la EURO am spus că băieții sunt pregătiți, acum spun că sunt pregătiți, dar e nevoie și de un răspuns din partea lor pe care nu pot să-l ofer decât după meci. Un răspuns pe care nimeni nu ni-l poate oferi acum în afară de ei: cât de tare ne dorim mai mult?

Ceea ce am obținut până acum nu e deloc puțin. Dar cei care își iau soarta în propriile mâini, ca bărbați adevărați, sunt cei care nu se mulțumesc nici cu mult, nici cu puțin. Sunt cei care vor TOT!

Când milioane de români cântă în același timp cu jucătorii imnul nostru, e un vers care azi contează mai mult ca oricând pentru noi: «Acum ori niciodată, croiește-ți altă soartă!».

E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul. Cu care te întâlnești o dată în viață. Iar dacă grupul va reacționa după chipul în care a fost construit și a performat, atunci își va croi cu adevărat o soartă. Un destin” a fost mesajul lui Edi Iordănescu, potrivit FRF.ro.

La meciul de marți, România va trebui să schimbe în defensiva care a funcționat excelent și să improvizeze. Fundașul stânga Nicușor Bancu e suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Cele mai mari șanse să intre în locul lui le are Deian Sorescu.

Edi Iordănescu se află în fața celui mai important meci din cariera de antrenor. În cazul unei calificări, va egala cea mai importantă performanță a României la un Campionat European, „sferturile”. Adversarul se va decide dintre Austria și Turcia.

Match Preview. România - Olanda » optimi de finală EURO 2024

Citește și:

„M-am transferat la o echipă imensă!” » „Tricolorul”, în premieră după mutare: „Voi juca în cupele europene”
Nationala
„M-am transferat la o echipă imensă!” » „Tricolorul”, în premieră după mutare: „Voi juca în cupele europene”
4 pentru România! Cine vine selecționer dacă Edward Iordănescu nu semnează » Soluția „Briliantul” și alte 3 variante ȘOC în culise
Nationala
4 pentru România! Cine vine selecționer dacă Edward Iordănescu nu semnează » Soluția „Briliantul” și alte 3 variante ȘOC în culise
Ianis Hagi, luat la mișto de britanici: „O pungă de ceapă” » Jenant: cu cine a fost asemănat decarul României
Euro 2024
Ianis Hagi, luat la mișto de britanici: „O pungă de ceapă” » Jenant: cu cine a fost asemănat decarul României

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (23)
randoom_briliantul
randoom_briliantul  •  02 Iulie 2024, 13:12
Postat de freddy pe 02 Iulie 2024, 00:32

Mda. Alergi ca disperatul sa găsești fraieri sa le pui oglinzi pe casa. Dacă nu ai clienti îți plătesc vecinii netul ca să ajungi pe gsp. Băi Firicele, nici măcar nu e vorba de asta. De bani, de oglinzi, de job. E vorba ca ești rău că om mă. Tot timpul pus pe ceartă, tot timpul prost dispus, hater. Nimic nu ți convine. Totul iti pute. O vorba buna nu am văzut de la tine. Nici măcar pentru amarastenii tai când au scăpat de B. Nimic. Niciodată. Răutate gratuita. Oricine face ceva e prost. Tu ești deștept. Și cu vecina tu care își mai și bate joc de tine. Nu! Nu as vrea sa fiu in locul tău și sincer, nu ți as da locul meu pentru ca nu îl meriți!

tare *** esti :))) ce filme iti faci in cap ...ba ca sunt ala din las fierbinti , ba ma vezi sus pe casa :)))) ...prostalaule ....daca am fi face to face ...nici nu ai avewa curaj sa te uiti la mine , dar sa mai deschizi gura ...*** ...Catalin rade de tine ...si te-ai gandit tu ..sa ma faci sa ma cert eu cu el :))))))))))))))))))))) bai rasule eu nu atarn dupa nimeni ...tu esti un nimeni cu 1000 de contuiri , viata ta aici este ...........sa castige fcsb campionatul 10 ani la rand daca am mai multe conturi decat asta !!! Daca este adevarat sa nu mai apuci tu ziua americii !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  02 Iulie 2024, 11:16
Postat de ray51 pe 01 Iulie 2024, 12:07

Doresc din toata fiinta ca Echipa Romaniei sa faca o figura onorabila, memorabila, de vis. Vreau sa batem echipa Olandei datorita mizeriei majoritatii politicienilor olandezi care ne caroteaza in planul UE. De asemenea mi-as dori sa jucam cu Austria pe care s-o invingem fara drept de apel. Si asta datorita segregarii pe care clasa politica austriaca ne-o aplica in planul UE. Hai Romania! Haideti dragilor fotbalisti, faceti Romania puternica si mandra de statutul ei istoric, geografic si demografic.

Excelent comentariu! Exact la asta m-am gandit si eu zilele trecute! Hai Romania!

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  02 Iulie 2024, 11:13
Postat de randoom_briliantul pe 01 Iulie 2024, 21:57

bah baiatule tu ai jucat fotbal ??? doar faptul ca a lasat pe banca cei mai buni jucatori romani si a bagat niste gloabe care trebuie vandute .. asta spune tot ..tu ai vazut meciul de aseara ?? daca slovacia avea nevoie de 4-0 cu noi , ne dadea 5 !!! nu-i nimic , le luam maine ..apropo vezi ca maine nu mai joaca hagi titular sau coman ....pentru ca nu este blat !!!

"Bai baiatule", sa-i zici cui ti-o permite..In rest, in fotbalul actual, jucat in primul rand pe viteza, se practică un sistem de rotatie. Pana acum, nu stiu daca observi, dar Edi a rotit meci de meci benzile. Asta nu pentru ca sunt blaturi, ci pentru ca jucatorii nostrii de benzi nu rezista doua meciuri la rand titulari. Numai blaturi visati in loc sa va bucurati de rezultate. Aa, si apropo, care ar fi fost problema daca meciul cu Slovacia ar fi fost blat? (Nu a fost, asta e clar, dar daca ar fi fost zic). Toate tarile asa-zis civilizate, alea pe care le dati voi exemplu mereu, ori de cate ori au avut posibilitatea sa faca o astfel de intelegere intre ele ca sa mearga mai departe impreuna, nu s-au sfiit niciodata sa o faca! Au facut-o fara sa aiba nicio problema! Mie mi s-a parut regretabil că ne-am chinuit unii pe altii , noi cu slovacii, dar probabil că ambele echipe in acest caz au tras tare pentru a ocupa locul 1 care oferea, in teorie, un culoar mai bun, crezandu-se ca vom juca cu Slovenia, fiindca altfel nu imi explic de ce si noi si slovacii am riscat atat de mult si am stat cu sufletul la gura pana prin minutul 85.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează