INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  GERMANIA

FOTO I-am „bătut” pe nemți! Cum arăta vestiarul Germaniei, în comparație cu cel lăsat de România după eliminare

Frustrați după eșecul în fața Spaniei, germanii au lăsat destulă mizerie în urmă / Foto: Bild +6   FOTO
Frustrați după eșecul în fața Spaniei, germanii au lăsat destulă mizerie în urmă / Foto: Bild

Articol de - Publicat duminica, 07 iulie 2024 10:32 / Actualizat duminica, 07 iulie 2024 18:14

Tabloidul Bild a publicat duminică o fotografie din vestiarul Germaniei, după eșecul suferit în „sferturi”, în fața Spaniei (1-2).

A fost supărare mare în vestiarul Germaniei, după eliminarea suferită în „sferturi”, în fața Spaniei (1-2). Gol încasat în minutul 119, cu doar câteva zeci de secunde înaintea fluierului final al prelungirilor, a sporit și mai mult frustrarea.

Nemții nu s-au omorât cu curățenia după 1-2 cu Spania

Atacantul Nicklas Fullkrug a povestit că în cabină s-a instalat o liniște mormântală, iar unii jucători au vărsat lacrimi, înainte ca Joshua Kimmich și apoi selecționerul Julian Nagelsmann să ia cuvântul.

Devastați, nemților nu le-a mai ars de-o curățenie ca la carte în vestiarul MHP Arena din Stuttgart. Și-au strâns lucrurile, au pus și-n coșul de gunoi, dar au lăsat în urmă destule: banane, fructe uscate, baxuri cu apă plată, băuturi energizante. Pe bancă, în dreptul fiecărui jucător, pot fi văzute sticle sau doze.

Tricolorii au lăsat „lună” vestiarul de la Allianz Arena, după eșecul din „optimi” cu Olanda

După modelul jucătorilor japonezi, ai noștri au făcut vestiarul „lună”. Impecabil! Totodată, ei le-au lăsat gazdelor și o scrisoare de mulțumire.

+1 FOTO

Mesajul României la plecarea de pe Allianz Arena

„EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european. Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă” a fost mesajul lăsat în vestiar de către trupa lui Edi Iordănescu.

VIDEO. EURO 2024. Spania - Germania 2-1 » Suporterii germani pleacă împietriți de durere de la fanzone-ul din Stuttgart după eliminarea Germaniei de la Campionatul European

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Șumudică l-a prins „în flagrant” pe jucătorul lui, în hotel: „Bă, ce faci cu alea?!”
Superliga
Șumudică l-a prins „în flagrant” pe jucătorul lui, în hotel: „Bă, ce faci cu alea?!”
Florin Niță a salvat un adversar prăbușit pe gazon în Arabia Saudită » Nu a așteptat intervenția echipei medicale și a acordat primul ajutor
Stranieri
Florin Niță a salvat un adversar prăbușit pe gazon în Arabia Saudită » Nu a așteptat intervenția echipei medicale și a acordat primul ajutor

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (9)
reddog2100
reddog2100  •  07 Iulie 2024, 21:27

Edi a lasat un mesaj si la hotel,unde am inteles ca se intoarce cu toata familia pentru un concediu de o luna,normal ca pe banii FRF, nici pentru taxi ca sa mearga la slujba,ati vazut ca m,ergea la biserica cu microbus platit de noi.. Ooare voi cand plecati pe afara, nu cheltuiti din buzunar pentru nevoile personale?SI totusi ,nu inteleg de ce au inchiriat tot hotelul unde au stat,le a fost frica sa nu i fure cineva,ca se considerau prea valorosi si smekeri?

q2016
q2016  •  07 Iulie 2024, 17:31

Generatia de mop.

TimberWolf
TimberWolf  •  07 Iulie 2024, 16:26
Postat de pernobil pe 07 Iulie 2024, 13:35

ne lasati mai nene cu articolele astea? ce mare relevanta este daca au facut chrat sau nu dupa ei? asta sa fie grija echipelor? chiar asa de sarci sunt astia de nu angajat echipe de curatenie, tb sa faca fiecare curat dupa el?

oricum nu jucatorii fac curat si nu jucatorii nostri au printat scrisoarea aia de multumire, sunt treburi de PR, mare chestie ca Germania n-a tinut sa para mai catolica decat Papa, ei oricum tin curat toata viata, recicleaza, etc, noi o facem doar de poza

Vezi toate comentariile (9)
Comentează