INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  EURO 2024

CÂT ÎȚI PASĂ DE EURO GSP a vorbit cu microbiștii români, după eliminarea lui Cristiano Ronaldo de la EURO, iar aceștia consideră că a venit vremea retragerii: „E o balanță între cât vrei să mai joci și cât de jos vrei să ajungi”

Cristiano Ronaldo, în lacrimi
Cristiano Ronaldo, în lacrimi

Articol de , - Publicat duminica, 07 iulie 2024 10:19 / Actualizat duminica, 07 iulie 2024 10:51

Gazeta Sporturilor lansează o campanie „catch all” în care reporterii GSP ies în stradă și află de la firul ierbii câtă pasiune și entuziasm au fanii României la Euro 2024.

Vor fi în total 10 episoade: înainte de startul EURO, după fiecare meci al României, după meciurile importante sau episoade axate pe anumiți jucători. Vrem să aflăm ce simt românii pentru Euro, câtă pasiune pun, de ce se entuziasmează.

EPISODUL 7 - Eliminarea lui Ronaldo de la EURO

Cristiano Ronaldo a părăsit Campionatul European în „sferturi” după înfrângerea Portugaliei la penalty-uri împotriva Franței. Starul lusitan nu a reușit niciun gol în Germania și a avut prestații extrem de modeste în cele 5 meciuri disputate de portughezi pe teren nemțesc.

Iar suporterii români au observat acest lucru, cerându-i să se retragă: „La 39 de ani nu mai avea ce să facă. Să sperăm că se pensionează cum trebuie. Ar cam trebui să se retragă.

Posibil să mai joace un sezon în Arabia să mai facă niște bani și poate ajunge manager. Ca și căpitan e destul de bun Ronaldo, dar ca și jucător nu a mai dovedit nimic”, a spus un suporter.

„Poți trage o echipă, dar nu o poți trage chiar complet după tine. La acest turneu final nu a tras-o după el. E o balanță între cât vrei să mai joci pentru că el clar iubește sportul și cât de jos vrei să ajungi” a spus alt fan.

„Ronaldo și-a pierdut talentul, mă așteptam ca Franța să-i bată mult mai ușor. E cam greu să vii din Arabia Saudită la EURO la vârsta aia și să joci bine după ce ai jucat numai cu arabi. E bun ca lider, să motiveze echipa, nu e acolo doar ca să marcheze. Probabil că ar fi mai bine să se retragă acum să nu-și strice moștenirea. Dacă muncește mai mult și pleacă din Arabia Saudită poate își revine”.

Alte mesaje ale românilor după eliminarea lui Ronaldo de la EURO

Cristiano o dezamăgire. Are aproape 40 de ani, a ratat câteva faze importante. Putea să dea un gol, dar a preferat să-i paseze lui Bruno Fernandes. Mai poate să joace, în Arabia nu e atât de greu

Banii nu mai sunt o problemă la el. Dacă aș fi el aș face altceva

E mai greu la EURO, unde ai o miză. În Arabia Saudită nu e. Acolo sunt doar bani.

A fost ceva rău, dureros când l-am văzut plângând, dar și-a revenit după meciul cu Slovenia

Cred că va juca și la Mondial, dar mai mult va fi pe banca de rezerve.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Șumudică l-a prins „în flagrant” pe jucătorul lui, în hotel: „Bă, ce faci cu alea?!”
Superliga
Șumudică l-a prins „în flagrant” pe jucătorul lui, în hotel: „Bă, ce faci cu alea?!”
Florin Niță a salvat un adversar prăbușit pe gazon în Arabia Saudită » Nu a așteptat intervenția echipei medicale și a acordat primul ajutor
Stranieri
Florin Niță a salvat un adversar prăbușit pe gazon în Arabia Saudită » Nu a așteptat intervenția echipei medicale și a acordat primul ajutor

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează