FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dinamo s-a întors din cantonamentul din Slovenia » Concluziile lui Kopic și Andrei Nicolescu: „Așteptăm 3 transferuri”

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo
Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo

Articol de , - Publicat luni, 08 iulie 2024 13:14 / Actualizat luni, 08 iulie 2024 13:23

Dinamo s-a întors din cantonamentul efectuat în Slovenia. Antrenorul Zeljko Kopic a tras concluziile, iar președintele Andrei Nicolescu anunță noi transferuri.

Antrenorul croat se declară mulțumit cu prestația jucătorilor săi din cantonament. Dinamoviștii anunță că sunt pregătiți pentru prima etapă din Superliga pe care o vor juca în deplasare cu CFR Cluj, meci programat duminică, 14 iulie, de la ora 19:00.

VIDEO. Concluziile lui Zeljko Kopic după cantonamentul lui Dinamo

„A fost foarte bine. Am avut tot ce am avut nevoie, totul a fost frumos. Hotelul a fost ok, dar și terenul foarte bun. Nu am avut nici accidentări.

Am avut 5 jocuri amicale și foarte multe antrenamente. În acest moment sunt foarte mulțumit.

Ne așteaptă un meci greu cu CFR Cluj. Am studiat destul de mult echipa. Știu că în acest sezon vor să fie o echipă și mai bună și luptă la campionat. Este o echipa bună în fața noastră, dar vom fi pregătiți!

Sunt mulțumit până acum de lot. Încă suntem în această perioadă de transferuri, analizăm piața și vrem să aducem și alți jucători! Până atunci am această echipă și în acest moment sunt fericit cu ce am, dar, bineînțeles, că toți vrem să facem o echipă mai puternică”, a spus Zeljko Kopic.

VIDEO. Andrei Nicolescu anunță noi transferuri la Dinamo

„Ultimele două meciuri amicale au fost utile. Important e că nu avem accidentați!

Suntem în urmă cu două, trei transferuri, dar încercam să le facem cât mai repede.

Ne dorim și un atacant, dar când vom găsi un atacant care ar putea să fie peste orice așteptări pe care le avem și noi.

Ne pregătim pentru performanțe anul ăsta. Trebuie să fim mult mai atenți. Daca începem bine, lucrurile se vor așeza și va fi mai ușor.

Ne așteaptă un început foarte greu. CFR Cluj este o echipă foarte puternică. Pentru noi e un impact, dar avem jucători de anul trecut care cunosc Superliga, știu la ce să se aștepte și să se pregătească în consecință”, a declarat Andrei Nicolescu la sosirea în București.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”
Superliga
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Campionate
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Gigi Becali, la un pas de a vinde FCSB: „M-au sunat și le-am zis prețul! Mi-am mușcat limba”
Superliga
Gigi Becali, la un pas de a vinde FCSB: „M-au sunat și le-am zis prețul! Mi-am mușcat limba”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

Cristian Chira, în cârje la Oțelul - Universitatea Craiova » Dialog exclusiv cu GSP: „Aștept rezultatul de la RMN și sper să scap de operație”


Comentarii (3)
creeperno534
creeperno534  •  08 Iulie 2024, 22:45

Pana se gaseste un director sportiv potrivit, Nicolescu are multa treaba de facut

gasperica
gasperica  •  08 Iulie 2024, 20:50

pai ce mai cauta asta la club? parca pleca dupa sezonul dezastruos care abia s-a incheiat. a uitat? la dracu, n-a cistigat campionatul... greu cu asumarea raspunderii...

MamaLiga
MamaLiga  •  08 Iulie 2024, 13:31

Sigur ca da. Veti dormi pana in etapa 10,cand veti realiza ca Dinamo a marcat doar 2 goluri si are 2 puncte,apoi veti aduce un atacant liber de contract iesit din forma,remunerandu-l cu 30k pe luna. Strategia know-how-bow-bow.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează