FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL

Dorinel Munteanu, curajos înainte de startul Ligii 1: „Avem lot mult mai bun ca anul trecut”

Dorinel Munteanu, antrenorul de la Oțelul Galați
Dorinel Munteanu, antrenorul de la Oțelul Galați

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2024 15:28 / Actualizat luni, 08 iulie 2024 16:07

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului Galați, a anunțat că echipa e mai puternică decât în sezonul trecut, după transferurile din această vară.

Oțelul i-a adus până acum pe Vasilije Djuric (mijlocaș ofensiv), Maksym Kovalyov (portar), David Maftei (fundaș dreapta), Cristian Chira (mijlocaș central), Iustin Popescu (portar), Stipe Juric (atacant), Neluț Roșu (mijlocaș central), Nikola Stevanovic (stoper), Bogdan Stăniuc (atacant), Valerio Gallo (frundaș dreapta) și Albert Hofman (atacant).

În sezonul trecut, gălățenii au terminat pe locul 8 în Superliga și au ajuns în finala Cupei României, unde au pierdut cu Corvinul la penalty-uri. Dorinel Munteanu vrea în play-off în stagiunea viitoare și anunță că are o echipă mai bună ca anul trecut, dar că are nevoie de timp pentru a-i integra pe noii-veniți.

Dorinel Munteanu: „Lotul e mult mai valoros decât anul trecut”

„Ne aşteptăm la un sezon mult mai greu din toate punctele de vedere. Suntem în aşteptarea confirmării transferurilor a câtorva jucători, unii deja prezenţi la echipă, alţii urmând să sosească în curând. Este o perioadă dificilă pentru a aduce jucători la bugetul nostru, dar facem tot posibilul să ne consolidăm lotul.

Cei care au venit mai târziu trebuie integraţi rapid. Sunt convins că lotul este mult mai valoros decât cel din sezonul trecut, dar coeziunea şi adaptarea rapidă sunt esenţiale pentru a construi o echipă competitivă.

Le transmit fanilor să aibă răbdare şi să fie alături de echipă. Cred că un suporter adevărat este cel care stă lângă echipă în orice moment şi are încredere în ea”, a declarat Dorinel Munteanu, potrivit Monitorul de Galați.

Oțelul debutează în noul sezon de Superliga pe 15 iulie, cu FC Botoșani, de la ora 18:30.

VIDEO. Imagini din cantonamentul Oțelului de la Vatra Dornei

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”
Superliga
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre titularul de la FCSB: „Va pleca la Roma”
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Campionate
Nicolae Mitea, transformare imensă la 10 ani după retragerea din fotbal » Poveste fabuloasă cu Becali și Berlusconi: „Nea Giovanni a mers la el și i-a spus”
Gigi Becali, la un pas de a vinde FCSB: „M-au sunat și le-am zis prețul! Mi-am mușcat limba”
Superliga
Gigi Becali, la un pas de a vinde FCSB: „M-au sunat și le-am zis prețul! Mi-am mușcat limba”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

Cristian Chira, în cârje la Oțelul - Universitatea Craiova » Dialog exclusiv cu GSP: „Aștept rezultatul de la RMN și sper să scap de operație”


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  08 Iulie 2024, 16:21

Dorinel stie foarte bine ca Otelul va avea din nou un start sovaielnic in campionat. Pe finalul sezonului precedent spunea ca va miza pe continuitate la nivelul lotului, ca isi dorea sa tina cat mai multi jucatori, dar a facut exact invers. Acum poate ca lotul e mai putin mai valoros (nu are cum sa fie mult mai valoros tinand cont ca au fost adusi niste neica nimeni, fara a se plati sume de transfer), dar fara doar si poate mai putin omogen, asa ca va fi nevoie de timp pentru a se ajunge macar de unde s-a plecat. Bafta maxima otelarilor si lui Dorinel, pe care il stimez si apreciez atat pentru cariera de fotbalist, cat si pentru cea de antrenor.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  08 Iulie 2024, 16:13

Otelul are antrenor si lot de playoff.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează