FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - OȚELUL 0-2

FOTO Scandal în Ghencea, după golul de 0-2 din FCSB - Oțelul: „De la Steaua să plecați!”

Articol de , , , - Publicat vineri, 26 iulie 2024 23:25 / Actualizat vineri, 26 iulie 2024 23:57

La partida de pe stadionul Steaua, dintre FCSB și Oțelul Galați, contând pentru runda a treia din Superligă, asistența a fost una scăzută: 4.754 spectatori. Imediat după golul de 0-2, galeria campioanei a răbufnit.

La meciul cu Maccabi Tel Aviv din prima manșă a turului secund de Champions League, roș-albaștrii au fost susținuti de 26.235 spectatori, cifră oficială contestată de mai multe surse.

GALERIE FOTO. Suporterii roș-albaștri nu s-au înghesuit la stadion pentru FCSB - Oțelul

+8 FOTO

Pentru partida cu Oțelul, suporterii campioanei en titre nu s-au înghesuit la stadion, chiar dacă vremea din Capitală a fost îngăduitoare. 23 grade indicau termometrele la startul partidei de pe „bijuteria” din Ghencea.

Suporterii din peluza Nord n-au acceptat golul de 0-2 marcat de Zivulic în minutul 60 și au scandat: „Dacă fotbal nu jucați, de la Steaua să plecați!”.

Protestele fanilor au continuat și după fluierul final: „Rușine să vă fie!”.

Mihai Stoica, despre asistența scăzută

Înaintea primului fluier al „centralului”, Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a încercat să ofere și o explicație audienței scăzute din această seară.

Lumea nu vine, ne așteptam la asta. Nu e vorba de recul, e pur și simplu vineri, ora 22:00, este un prag psihologic, una e 21:30, alta e 22:00. Te gândești că te prinde miezul nopții pe străzi. Începe weekend-ul, mulți oameni sunt în concediu, nu mă aștept să vină foarte mulți spectatori.

Provincia nu vine, ei își calculează mai mult în funcție de partidele din cupele europene. Mai mult de jumătate din asistența de la meciurile importante este asigurată de audiența din provincie”, a declarat oficialul roș-albaștrilor la Prima Sport.

La precedenta partidă de pe teren propriu din Superligă, cea cu Universitatea Cluj, terminată la egalitate, scor 1-1, au asistat aproximativ 10.000 spectatori.

Nevoită să se mute în Ghencea din cauza indisponibilității Arenei Naționale, FCSB va reveni, cel mai probabil, în luna septembrie pe cel mai mare stadion al țării.

„Un meci în Ghencea costă aproape 100.000 euro. Pe Arena Națională costă mai puțin cu vreo 12.000-13.000 euro. Arena va fi închisă până pe 15 septembrie, însă se fac eforturi să putem reveni mai repede acolo. Din ultimele informații pe care le am eu, aceasta este data”, a spus oficialul celor de la FCSB la Prima Sport, în urmă cu câteva zile.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (36)
c0ncret
c0ncret  •  27 Iulie 2024, 23:27

Cum domle', nu a venit gigimea la meci? Hahah

mario_san
mario_san  •  27 Iulie 2024, 10:52

Nu înţeleg de ce acești suporteri se amesteca in problemele altei echipe! Steaua București este alta echipa, joaca in alta liga, are palmares bogat. Ăștia sunt doar niște pripășiți, veniți in Liga 1 fără drept, fără palmares, fără istorie!

brera30
brera30  •  27 Iulie 2024, 10:28
Postat de kuba pe 27 Iulie 2024, 00:12

Pai a voastra la Sibiu cum a fost? Numai sri lankezi in papuci! Buahahahaaaaa

Baietasii don div B isi fac simtita prezenta. Ai liber de la mititelu? Urmeaza intrarea in C. Drum bun!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează