FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Neil Lennon, primele clarificări despre situația lui Cristi Săpunaru + Ce se întâmplă cu transferul fundașului Alexandru Pașcanu

Ce făcea Săpunaru înainte de UTA - Rapid/ foto: Ionuț Iordache (GSP) +50   FOTO
Ce făcea Săpunaru înainte de UTA - Rapid/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , - Publicat sambata, 27 iulie 2024 12:10 / Actualizat sambata, 27 iulie 2024 16:57

În așteptarea primului succes din postura de A1 la Rapid, Neil Lennon (53 ani) a prefațat partida dintre Petrolul și Rapid. „Primvs Derby” va avea loc luni, de la ora 22:00, pe „Ilie Oană”.

Tehnicianul nord-irlandez a vorbit și despre situația lui Cristi Săpunaru, liderul Giuleștiului, pe care nu l-a folosit nici măcar un minut în debutul acestei stagiuni de Liga 1.

Lennon a discutat și despre șansele concretizării transferului lui Alexandru Pașcanu, situația lui Albion Rrahmani, accidentat în duelul cu CFR Cluj, dar și despre rezultatele nefavorabile din acest start de sezon ale rivalilor de la FCSB.

Neil Lennon a prefațat partida cu Petrolul: „Am auzit povestea titlului din 1967, cum fanii au venit pe jos de la Ploiești”

„Știu că există o rivalitate între echipe. Vrem să câștigăm partida, dar știm că va fi dificil. I-am urmărit în partida cu Dinamo, au avut unele momente bune, însă au pierdut. Vom încerca să profităm de orice oportunitate.

Am jucat bine în primele două etape, iar echipa dă semne de îmbunătățire deja. Am aflat și eu povestea titlului din 1967, când fanii Rapidului nu au mai putut pleca din Ploiești și au mers pe jos până la București. O victorie ar fi foarte importantă pentru mine”, a declarat Lennon la conferința de presă premergătoare partidei din runda a treia.

Fiind chestionat de situația lui Cristi Săpunaru, stoper pe care nu l-a folosit deloc în partidele cu UTA Arad (1-1) și CFR Cluj (2-2), Lennon a spus următoarele: „Nu este forțat să se retragă, nu, sub nicio formă. Este un profesionist desăvârșit, iar forma sa fizică este în parametri. Am avut o discuție cu el vinerea trecută, înaintea partidei cu CFR Cluj.

Va juca cu siguranță, își va aduce contribuția în acest sezon, însă trebuie să fie răbdător. Fie că va fi în primul 11, fie că va intra din postura de rezervă, va juca în multe partide din acest sezon. Există o șansă să îl vedem luni, însă nu vă voi transmite ce echipă voi folosi”.

+45 FOTO

Pașcanu, prioritate la Rapid. Ce spune Lennon: „Clubul este în contact cu el de mai mult timp„

Lennon a detaliat și pe marginea subiectelor Alex Pașcanu, jucător dorit cu insistență de Rapid, și Albion Rrahmani, accidentat în partida cu CFR Cluj de săptămâna trecută.

Pașcanu este un jucător de care ne interesăm de mult timp, însă nu este nimic confirmat încă. Clubul este în contact cu el de mai mult timp. Sper să avem parte de o concluzie în următoarele săptămâni. Rrahmani este bine, s-a antrenat joi, deci va în lot pentru partida de mâine”, a spus fostul antrenor de la Celtic, trupă alături de care a ieșit de cinci ori campion din postura de antrenor.

Este un meci foarte important pentru noi, mai ales că este un derby. Consider că Petrolul este o echipă bună, chiar dacă nu a arătat asta în ultimul meci. Mister mi-a oferit o încredere pe care eu consider că am meritat-o. Voi munci și voi fi serios în continuare. Mi-am ridicat nivelul la un standard, vreau să îl mențin.

- Neil Lennon, antrenor Rapid

Este normal, am fost surprins că au jucat ieri, ținând cont că au jucat marți. Asta explică multe. Știu cum e să joci în cupele europene, apoi în campionat la câteva zile distanță. Nu poți fi critic la adresa jucătorilor, performanța din campionat poate fi afectată de partidele din cupele europene.

- Neil Lennon, despre rezultatele slabe ale FCSB-ului din campionat

Urmărește AICI integral conferința de presă a giuleștenilor:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează