FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Se întoarce Denis Alibec la Farul? Gică Hagi a făcut anunțul: „Așa am înțeles de la el”

Se întoarce Denis Alibec la Farul? Gică Hagi a făcut anunțul. Foto: Instagram
Se întoarce Denis Alibec la Farul? Gică Hagi a făcut anunțul. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 27 iulie 2024 16:41 / Actualizat sambata, 27 iulie 2024 17:52

Gică Hagi (59 de ani), managerul tehnic al Farului, a anunțat că Denis Alibec (33 de ani) rămâne principala soluție pentru ofensiva alb-albaștrilor.

După două etape fără gol marcat, Farul Constanța speră să spargă gheața în duelul cu FC Botoșani, programat duminică, de la ora 19.00, pe teren propriu.

Gică Hagi a făcut anunțul în privința lui Denis Alibec: „Îl așteptăm”

Gică Hagi a recunoscut însă că îi lipsește un număr 9 și că speră încă la un răspuns favorabil de la Denis Alibec.

„Suntem nemulțumiți că nu am marcat, dar asta nu înseamnă că nu ne-am creat oportunități. Culmea este că tocmai în față s-au adus jucători și sperăm ca ei să ne ajute să câștigăm meciuri. Ne lipsește în acest moment un număr 9, dar încercăm să suplinim acest lucru. Îl așteptăm pe Denis, să vedem ce gând are. Este clar că reprezintă una dintre soluții, dacă are-și găsește echipă afară. Așa am înțeles de la el.

Trebuie să ne mișcăm, să găsim ceva și să ne mai întărim în atac. Încercăm să vedem ce avem și în casă, pentru că am ieșit campionii României la juniori. Avem un vârf, pe care îl cheamă Cocoș, are calități, este inteligent și îi place golul. Probabil încă nu este pregătit la nivelul primei ligi.

Îl avem și pe Doicaru, și altul născut în 2008, Avramescu. Stați liniștiți că ceva o să scoatem, dar este nevoie de timp, nu poți să lucrezi de azi pe mâine. Așa îl avem pe Iancu, un vârf care simte golul și sperăm să marcheze de data asta”, a explicat Hagi la conferința de presă.. 

Denis Alibec nu se grăbeşte să ia o decizie legată de viitorul său

Alibec a primit mai multe oferte în această perioadă, cea mai importantă venind din Turcia, de la Kocaelispor, însă nu a luat o decizie clară în ceea ce privește viitorul său

Atacantul în vârstă de 33 de ani este însă în continuare în vacanță, după participarea la Campionatul European din Germania. Internaționalul tricolor a postat mai multe fotografii din Grecia, unde se relaxează alături de noua sa iubită, Anca Surdu, fosta campioană mondială de gimnastică aerobică.

+22 FOTO

Gică Hagi îl va înfrunta pe Liviu Ciobotariu, abia prezentat la FC Botoșani

Venirea lui Liviu Ciobotariu pe bancă tehnică a celor de la FC Botoșani schimbă un pic situația înaintea meciului direct. Totuși, Gică Hagi spune că echipa sa este pregătită să contracareze jocul moldovenilor.

„Sperăm să facem un meci bun, să marcăm și să câștigăm, pentru că acesta este obiectivul numărul unu. Jucăm acasă și trebuie să luăm cele 3 puncte. Adversarul a adus un antrenor experimentat, care știe casa și cunoaște foarte bine fotbalul românesc.

Întâlnim o echipă disciplinată, compactă, care va fi greu de desfăcut, și periculoasă pe contraatac, așa cum erau Voluntari și Sepsi. Ne știm bine amândoi, așa că trebuie să analizăm bine și să găsim formula succesului”, explică managerul tehnic al alb-albaștrilor. 

Se întoarce Denis Alibec la Farul? Gică Hagi a făcut anunțul: „Așa am înțeles de la el”
Gică Hagi îl va înfrunta din nou pe Liviu Ciobotariu. Foto: Imago Images

Ca jucător, vrei să-i demontrezi noului antrenor ce poți. Va fi o motivație în plus pentru adversari, dar nu trebuie să ne sperie pe noi. Trebuie să ne facem jocul și să ne gândim doar la victorie.

- Cristian Ganea, fundaș Farul Constanța

Rezultate negative înregistrate de favorite în startul sezonului nu-l surprind prea mult pe Gică Hagi: „Este început de campionat, până ajung echipele la sută la sută sunt genul acesta de rezultate. În pregătiri, vin și pleacă jucători, iar când încep meciuri se văd care sunt mai proaspeți și mai buni. Și care s-au adaptat mai bine la căldura această. Fotbalul este imprevizibil, totul se scrie pe teren și trebuie să demonstrezi că ești mai bun”. 

A fost o perioadă frumoasă la Botoșani, în care am învățat foarte multe, dar aceasta este viața de fotbalist. Joc împotriva foștilor mei colegi, dar tot ce-mi doresc este să-mi ajut echipa și să învingem.

- Victor Dican, mijlocaș Farul Constanța

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (2)
22cea
22cea  •  27 Iulie 2024, 20:10

Si lumea-l vrea selectioner :)))

BindenDanDat
BindenDanDat  •  27 Iulie 2024, 18:12

GSP în 2038: “Da sigur, Alibec este o soluție, nicio problemă, îl așteptăm, să vadă ce este în străinătate, că dacă nu, e al nostru și îl așteptăm.”

Vezi toate comentariile (2)
Comentează