INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

FOTO Real Sociedad - Real Madrid 0-2 » Mbappe și Vinicius au adus prima victorie în deplasare pentru “Los Blancos” în acest sezon de La Liga

Articol de - Publicat sambata, 14 septembrie 2024 23:53 / Actualizat duminica, 15 septembrie 2024 00:13

Real Madrid a învins-o pe Real Sociedad la San Sebastian, cu 2-0, într-un meci din etapa a 5-a din noul sezon de La Liga.

Deși nu s-a marcat niciun gol, prima repriză a partidei a fost un adevărat spectacol.

Prima mare șansă de gol a meciului le-a aparținut oaspeților și a venit în minutul 18. Kylian Mbappe a primit o pasă excelentă în interiorul careului bascilor, însă șutul acestuia a fost apărat de Remiro.

Repriză vie între Real Sociedad și Real Madrid

Replica gazdelor a venit în minutul 25, când Luka Susic a trimis un șut violent din afara careului care a zguduit transversala porții lui Courtois.

Campioana Europei a trecut din nou pe lângă deschiderea scorului în minutul 29. Luka Modric a trimis o centrare perfectă din lovitură liberă, dar Remiro a avut o nouă intervenție excelență la lovitura de cap a lui Rudiger.

În minutul 36, Real Sociedad a lovit din nou transversala porții lui Thibaut Courtois. De această dată, Sheraldo Becker a fost cel care le-a dat mari emoții “galacticilor”.

La faza imediat următoare, Kylian Mbappe a trimis un nou șut periculos din interiorul careului, dar acesta a trecut pe lângă poarta echipei lui Imanol Alguacil.

Real Sociedad a mai trecut o dată pe lângă deschiderea scorului până la pauză. Takefusa Kubo a trimis un șut puternic din interior careului advers, însă Rudiger a deviat execuția japonezului, acordându-le corner bascilor.

Astfel, după primele 45 de minute, tabela a rămas intactă.

Partea secundă a partidei a început la fel de promițător. După doar 20 de secunde de la reluarea jocului, croatul Susic a trimis din nou mingea în bara, de aceasta data din interiorul careului advers.

Replica trupei antrenate de Carlo Ancelotti a venit în minutul 52, când Eder Militao a reluat cu capul o centrare venită din flancul drept, însă Remiro a reținut balonul fără mari probleme.

Două penalty-uri au facut diferența la San Sebastian

În minutul 57, Real Madrid a primit o lovitură de la 11 metri, după ce Sergio Gomez a blocat cu mâna șutul trimis de Arda Guler. Vinicius a transformat penalty-ul un minut mai târziu, aducându-i pe “Los Blancos” în avantaj.

+2 FOTO

Trupa lui Alguacil a trecut pe lansa egalare în minutul 69, când lovitura de cap a lui Zubeldia a fost respinsă de Courtois.

În minutul 72, trupa lui Ancelotti a mai primit o lovitură de departajare, după faultul comis de Aramburu asupra lui Vinicius. De această dată însă, Kylian Mbappe a fost cel care a transformat de la punctul cu var, stabilind astfel scorul final al partidei.

În etapa viitoare din La Liga, Real Madrid va primi vizita celor de la Espanyol, în timp ce Real Sociedad va da piept cu Mallorca, în deplasare.

FINAL » Real Sociedad - Real Madrid 0-2

Real Sociedad - Real Madrid » Echipele de start:

Real Sociedad (4-4-2): Remiro - Aramburu, Zubeldia, Aguerd, Lopez - Becker, Zubimendi, Sucic, Gomez - Kubo, Sadiq
Rezerve: Marrero - Barrenetxea, Elustondo, Marin, Martin, Munoz, Odriozola, Olasagasti, Oskarsson, Oyarzabal, Pacheco, Turrientes
Antrenor: Imanol Alguacil

Real Madrid (4-2-3-1): Courtois - Carvajal, Militao, Rudiger, Mendy - Valverde, Modric - B. Diaz, Guler, Vinicius Jr. - Mbappe
Rezerve: Lunin, Mestre - Vallejo, F. Garcia, Rodrygo, Endrick, Lucas Vasquez, Andres
Antrenor: Carlo Ancelotti

Stadion: Reale Arena (San Sebastian)
Arbitru: Juan Martinez

Clasementul din La Liga:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Am pățit-o și noi! 10 catastrofe ale cluburilor românești în cupele europene » Dinamo și UTA, în fruntea topului
Liga Campionilor
Am pățit-o și noi! 10 catastrofe ale cluburilor românești în cupele europene » Dinamo și UTA, în fruntea topului
Regretatul Salvatore Schillaci l-a remarcat pe Hagi, dar a admirat un alt fotbalist român: „A făcut istorie, băga frica în adversari”
Campionate
Regretatul Salvatore Schillaci l-a remarcat pe Hagi, dar a admirat un alt fotbalist român: „A făcut istorie, băga frica în adversari”
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”
Jocurile Olimpice
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (1)
francescoli1974
francescoli1974  •  15 Septembrie 2024, 08:48

Un meci dificil pentru Real Madrid,la fel ca toate deplasarile in Tara Bascilor,cu o mare doza de noroc ,gazdele au sutat de 3 ori in bara dar si Real a avit ocaziile sale.O victorie muncita,grea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează