FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZĂU - OȚELUL GALAȚI 0-0

Dorinel Munteanu, nemilos la finalul meciului dintre Buzău și Galați: „Nu suntem la balet! Nu pot să cred”

Dorinel Munteanu +7   FOTO
Dorinel Munteanu

Articol de - Publicat sambata, 14 septembrie 2024 21:09 / Actualizat sambata, 14 septembrie 2024 21:18

Dorinel Munteanu, 56 ani, tehnicianul Oțelului, echipă care rămâne neînvinsă și după confruntarea cu Gloria Buzău, scor 0-0, a identificat cele mai importante probleme ale echipei sale, eminamente în zona ofensivă și la finalizare, acuzând și o conspirație a arbitrajului împotriva echipei sale, legându-se în special de eliminarea lui Nikola Stefanovic, a văzut al doilea cartonaș galben după ce l-a lovit pe Dragoș Albu în minutele de prelungiri.

Gloria Buzău și Oțelul Galați au terminat la egalitate, scor 0-0, partida fiind una insipidă, deși jocul buzoienilor nu a arătat rău pe alocuri, semn că venirea lui Eugen Neagoe a produs șocul scontat la echipă.

Dorinel Munteanu: „Îmi asum responsabilitatea, voiam mai multă consecvență în acțiunile de atac”

Mai întâi, cel mai selecționat jucător din istoria primei reprezentative, a făcut o analiză a partidei de pe „Municipalul” din Buzău, a treia consecutivă pentru echipa sa fără gol primit, numind problemele din ofensivă drept laitmotivul rezultatului de astăzi.

„Prin venirea noului antrenor și al câtorva jucători, am fost surprinși. Consider că am dominat jocul, însă am ales greșit în formula de start jucătorii de atac. Îmi asum responsabilitatea, voiam mai multă consecvență în acțiunile de atac. Deși am controlat jocul total, nu am ajuns în fața porții.

Jucătorii pe care i-am schimbat nu s-au ridicat la nivelul pretențiilor mele, s-au făcut mai multe greșeli în prima repriză. Budescu ne-a creat cele mai mari probleme, însă nu sunt mulțumit”, a declarat Dorinel Munteanu, imediat după partidă.

Obiectivul meu era să câștigăm cele trei puncte. Orice jucător trebuie susținut, Maciel, față de începutul de campionat, este pe un drum bun.

Problema nu este la Maciel. Ca să ajungi în fața porții, să ai ocazii, trebuie să contribuie mai mulți jucători. Un punct este un punct, însă nu sunt mulțumit, ne așteaptă o partidă grea cu Dinamo, precum și un program extrem de greu, Dinamo, Rapid, Craiova, CFR. Încă o dată, ca să câștigi jocuri trebuie să marchezi și să fii mult mai insistent pe partea ofensivă. Am avut oportunitatea de a marca, însă ultima pasă a fost greșită și nu am realizat să marcăm.


- Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați

Apoi, tehnicianul moldovenilor a acuzat arbitrajul de astăzi, făcând referire la eliminarea lui Stefanovic, care l-a lovit pe nou-venitul Dragoș Albu, fapt ce i-a atras al doilea avertisment din partea „centralului” George Găman.

+2 FOTO

„Cred că echipa gazdă este mulțumită de acest punct. Privind cartonașul roșu, nu poți să dai cartonaș roșu acolo, nu suntem la balet, este un sport de bărbați. Cum respectăm și noi arbitrii, trebuie să îmbunătățească și ei unele lucruri.

Nu cred că a fost un fault atât de dur încât să îi dea cartonaș roșu. Pentru meciul următor, nu îl am disponibil pe unul dintre cei mai buni fundași ai noștri. Arbitrajul a fost cel puțin 5% de partea gazdelor. Nu pot să cred că toate aceste lucruri se întâmplă înaintea partidei cu Dinamo”, a mai declarat acesta.

După 7-8 etape, nu contează atât de mult poziția din clasament. Buzăul a schimbat antrenorul, jucătorii, iar atmosfera a fost una frumoasă. A fost o partidă grea, în deplasare.

Dacă reușeam să ne finalizăm șansele, se schimba meciul, nu putem face pressing timp de 90 minute. Nu am înțeles de ce a fost Stefanovic eliminat, nu am văzut faza, însă arbitrul ne-a transmis că a văzut pe video. După prima repriză, nu am fost mulțumiți. Știam că putem juca mai bine, ținând cont că suntem bine pregătiți fizic. Un aspect pozitiv este că nu am primit gol, al treia partidă consecutivă fără gol primit. Trebuie să fim mai atenți în ultimii 20 metri.


- Juri Cisotti, căpitan Oțelul Galați

Cred că am făcut un joc bun, iar următorul meci să fie și mai bun. Am avut oportunitățile de a marca, însă nu am putut marca.

- Frederic Maciel, mijlocaș Oțelul Galați

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Am pățit-o și noi! 10 catastrofe ale cluburilor românești în cupele europene » Dinamo și UTA, în fruntea topului
Liga Campionilor
Am pățit-o și noi! 10 catastrofe ale cluburilor românești în cupele europene » Dinamo și UTA, în fruntea topului
Regretatul Salvatore Schillaci l-a remarcat pe Hagi, dar a admirat un alt fotbalist român: „A făcut istorie, băga frica în adversari”
Campionate
Regretatul Salvatore Schillaci l-a remarcat pe Hagi, dar a admirat un alt fotbalist român: „A făcut istorie, băga frica în adversari”
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”
Jocurile Olimpice
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (9)
Zazu
Zazu  •  15 Septembrie 2024, 10:08

Bețivul ăsta și când s a dus la fcsb vorbea cum vorbea de dinamo! Era treaz când i ați luat interviul?

boierasul.
boierasul.  •  15 Septembrie 2024, 09:59

Declarații bahice))) încearcă să pună presiune pe arbitraj înaintea meciului cu Dinamo

s.flrn
s.flrn  •  15 Septembrie 2024, 09:50
Postat de DUMITRU67 pe 14 Septembrie 2024, 23:20

Pai s-a facut tulburelul la Galati, de aici incolo vom avea multe motive de distractie cu Dorinel.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează