FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZĂU - OȚELUL GALAȚI 0-0

Eugen Neagoe și Constantin Budescu îl contrazic pe Dorinel Munteanu: „Nu au avut nici măcar o ocazie”

Eugen Neagoe revine în Superligă după 14 luni în „B” sau fără angajament +7   FOTO
Eugen Neagoe revine în Superligă după 14 luni în „B” sau fără angajament

Articol de - Publicat sambata, 14 septembrie 2024 21:26 / Actualizat sambata, 14 septembrie 2024 21:36

Eugen Neagoe, 57 ani, consideră că Buzăul merita victoria în partida cu Oțelul Galați, încheiată 0-0, contrar celor afirmate de Dorinel Munteanu, tehnicianul moldovenilor.

Constantin Budescu, veteranul Gloriei Buzău și unul dintre cei mai buni fotbaliști de pe teren astăzi, consideră că echipa sa merita victoria, susținând că noul tehnician, Eugen Neagoe, cel care i-a luat locul lui Andrei Prepeliță, nu a avut timp să producă modificări semnificative, însă a produs deja un șoc la echipă.

Eugen Neagoe: „Cei de la Galați nu au avut nici măcar o ocazie”

Cred că am făcut un joc bun și meritam să câștigăm. Cei de la Galați nu au avut nici măcar o ocazie. Au avut un singur șut pe lângă poartă, în rest nimic și cred că am fost mai periculoși decât ei.

Mă bucur că nu am făcut greșeli în defensivă, asta trebuie să facem. Fotbalul este simplu, însă noi îl complicăm de multe ori”, a declarat Eugen Neagoe la flash-interviu.

Neagoe nu a omis să îl omagieze pe Costică Budescu, cel care a făcut o partidă excelentă și care a avut cea mai mare ocazie a partidei, în finalul primei reprize, nereușind însă să îl învingă pe goalkeeper-ul Iustin Popescu din careul mic.

„Budescu este un jucător valoros, am mai jucat cu el, însă trec anii și peste mine și peste el. Aș fi vrut să aibă cu 3-4 ani mai puțin, însă este un jucător valoros pe care ne vom baza în continuare, are o calitate formidabilă.

Toți jucătorii noi care au jucat astăzi au făcut o treabă excelentă. Mai avem de lucru în toate compartimentele”, a mai spus Neagoe, cel care are misiunea să salveze Buzăul de la retrogradare.

La fotbal, nu poți spune vreodată că ai făcut un joc perfect. Greșeli se fac și când reușești să câștigi cu 3 sau 4 la 0. Nu va fi ușor, însă vom face tot ce ține de noi să rămânem în prima ligă. Suporterii ne-au ajutat din primul până în ultimul minut. Le-am mulțumit la finalul partidei, le mai mulțumesc o dată.

- Eugen Neagoe, antrenor Gloria Buzău

+2 FOTO

Cred că puteam mai mult în această seară. Eugen Neagoe nu a avut timp să schimbe foarte multe lucruri, însă s-a produs acel șoc la echipă. Din păcate pentru Prepe, aceasta este soarta a antrenorului.

Ne pare rău pentru el, am mai spus asta, am vorbit și cu cei din staff-ul lui. Rezultatele te țin. Încercăm să adunăm puncte, suntem acolo jos. La Buzău, am întâlnit un public foarte frumos, oamenii știu fotbal și cred că le era dor de meciurile de Liga 1. Se bucură și ei cu noi de fotbal. Cred că meritam victoria, am jucat mai bine ca ei, însă suntem mulțumiți și cu acest rezultat de egalitate.

- Constantin Budescu, mijlocaș Gloria Buzău

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Am pățit-o și noi! 10 catastrofe ale cluburilor românești în cupele europene » Dinamo și UTA, în fruntea topului
Liga Campionilor
Am pățit-o și noi! 10 catastrofe ale cluburilor românești în cupele europene » Dinamo și UTA, în fruntea topului
Regretatul Salvatore Schillaci l-a remarcat pe Hagi, dar a admirat un alt fotbalist român: „A făcut istorie, băga frica în adversari”
Campionate
Regretatul Salvatore Schillaci l-a remarcat pe Hagi, dar a admirat un alt fotbalist român: „A făcut istorie, băga frica în adversari”
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”
Jocurile Olimpice
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (1)
s.flrn
s.flrn  •  15 Septembrie 2024, 00:38

Neagoe o scursura de antrenor care sare la gâtul arbitrilor pentru un șut care a fost al Oțelului clar , faza desfășurată în fața lui… ce exemplu da jucătorilor dacă el face asta… ce exemplu da copiilor care s-au uitat la meci… un antrenor trebuie să fie în primul rând un bun pedagog care să respecte fair-play-ul nu să-i învețe să fure… Budescu , un talent dar caracter infect… . Până nu schimbăm mentalitatea antrenorilor de acest gen nu o să avem performanță. Patronii și președinții de club ar trebui să intervină și să ia atitudine dacă vrem să avem un mediu sportiv sănătos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează