FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FARUL

GALERIE FOTO Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”

Denis Alibec, ieșire nervoasă la adresa lui Narek Grigoryan / FOTO: captură TV @Prima Sport1 +8   FOTO
Denis Alibec, ieșire nervoasă la adresa lui Narek Grigoryan / FOTO: captură TV @Prima Sport1

Articol de - Publicat sambata, 14 septembrie 2024 22:12 / Actualizat sambata, 14 septembrie 2024 22:58

Denis Alibec (33 de ani), atacantul reîntors la Farul în această vară, a avut o ieșire nervoasă la adresa unui coechipier în meciul pe care echipa lui îl dispută pe terenul Petrolului, în runda cu numărul #9 din Superliga.

Atacantul care a fost principala armă a Farului în titlul câștigat în urmă cu două stagiuni s-a întors la malul mării, după scurta aventură din Qatar, la Muaither, club care a și retrogradat.

Gică Hagi a decis să îl trimită titular pe Alibec, în premieră, după ce în ultimele 3 partide a fost introdus în repriza secundă. Ba mai mult, i-a dat acestuia și banderola de căpitan.

GALERIE FOTO. Denis Alibec, ieșire nervoasă la adresa lui Narek Grigoryan

+3 FOTO

În minutul 22, cei de la Farul se aflau în atac. Narek Grigoryan a preferat altă variantă, în detrimentul unei pase către Denis Alibec. A eliberat prea târziu mingea.

A fost momentul în care atacantul naționalei și-a ieșit din fire. S-a dus la armean pentru a-i reproșa că nu i-a pasat. Chiar s-a răstit la coechipier în timp ce acesta se justifica. Arbitrul Iulian Călin s-a dus imediat către cei doi pentru a-l calma pe Alibec.

Reacția lui Alibec nu i-a picat deloc bine lui Gică Hagi, care a ridicat mâinile și i-a strigat atacantului: „Hei, ce faci?”.

Denis Alibec, la primul gol de la revenirea la Farul

Atacantul s-a revanșat, însă, față de Gică Hagi, la faza din minutul 61, când a reușit o cursă spectaculoasă, la capătul căruia l-a ironizat pe Marian Huja, apoi a marcat cu o execuție de finețe la colțul lung, deschizând scorul pentru „marinari”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Am pățit-o și noi! 10 catastrofe ale cluburilor românești în cupele europene » Dinamo și UTA, în fruntea topului
Liga Campionilor
Am pățit-o și noi! 10 catastrofe ale cluburilor românești în cupele europene » Dinamo și UTA, în fruntea topului
Regretatul Salvatore Schillaci l-a remarcat pe Hagi, dar a admirat un alt fotbalist român: „A făcut istorie, băga frica în adversari”
Campionate
Regretatul Salvatore Schillaci l-a remarcat pe Hagi, dar a admirat un alt fotbalist român: „A făcut istorie, băga frica în adversari”
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”
Jocurile Olimpice
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (13)
Vardy.Party
Vardy.Party  •  15 Septembrie 2024, 15:57
Postat de luigi_nb pe 15 Septembrie 2024, 00:51

Serios ca il comparati pe Dobrin, care juca fotbal pe vremea cand se juca cu incetinitorul, si jumatate (mai ales Dobrin) jucau matoi sau mahmuri, cu Alibec, care a jucat la Inter si si acum la 33 de ani rupe in prima liga?

Luigi, luminează-ne: câte minute a jucat Alibec în Italia? Nu neapărat la Inter. Alibec e campion, dar la propriul său sport. Lupta cu ciocolata.

Baluba
Baluba  •  15 Septembrie 2024, 10:36

Turco-tatarul mai sa rapuna armeanul.

calinescu_
calinescu_  •  15 Septembrie 2024, 08:51

Cum e TURCU asa-i PISTOLUL ....!!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează