INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Arteta, făcut praf de o legendă din Premier League: „Arată clasă, antrenorule! Ia-ţi pastilele şi mergi mai departe!”

Mikel Arteta/ foto Imago Images
Mikel Arteta/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 23 septembrie 2024, 13:47 / Actualizat luni, 23 septembrie 2024 14:09

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a fost criticat dur de Roy Keane, legenda lui Manchester United. La finalul derby-ului cu Manchester City, scor 2-2, tehnicianul spaniol s-a plâns de arbitraj.

Arteta l-a criticat pe Michael Oliver pentru eliminarea lui Trossard. Belgianul a văzut al doilea galben în prelungirile primei reprize pentru că a lovit nervos mingea care nu se afla în joc. Arsenal a jucat cu om în minus o repriză întreagă și a primit gol la ultima fază.

Arteta a acuzat faptul că Oliver nu i-a dat galben lui Doku, după ce jucătorul lui City făcuse același gest ca Trossard.

Roy Keane: „Arteta nu are clasă”

„Antrenorii vin în fiecare săptămână să ne spună că fiecare decizie este împotriva lor. În sinea lui, Arteta este mulţumit cu un punct. Arată clasă, antrenorule! Ia-ţi pastilele şi mergi mai departe!

Nu ar fi mai bine dacă un antrenor ar veni după un meci să spună că a fost un gest prostesc făcut de jucător şi că merita galbenul? Toţi antrenorii vin în fiecare săptămână să ne spună că nu a fost fault, că nu a fost aşa, că ceva s-a întâmplat cu cinci minute mai devreme”, a declarat Roy Keane, la Sky Sports.

+4 FOTO

7 titluriîn Premier League a câștigat Roy Keane cu Manchester United

Să fac lucrurile pentru a supraviețui a fost treaba mea. Restul este în afara muncii mele și este deja a doua oară când sa întâmplat în cinci jocuri, ceea ce este foarte, foarte îngrijorător. Vrei să vezi cea mai bună variantă a Premier League. Înainte ca Trossard să lovească mingea, și Doku a făcut același lucru

- Mikel Arteta, antrenor Arsenal

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (5)
parpalache
parpalache  •  23 Septembrie 2024, 16:49

Te crezi la un meci al lui fcsb cu Botoșani?Pai ala a fost cel mai inofensiv„umar la umar”vazut vreodata-lucru remarcat și de comentatorii transmisiei de pe DIGI1!2.-Regulamentul nu prevede nici o interdicție ca mingea sa fie repusa in joc- fara sa se aștepte fluierul arbitrului-iar jucatorii lui City-platiți cu milioane pe...luna-trebuiau sa asigure dublajul!Iar golul nu s-a datorat cursei și centrarii lui Martinelli(undeva in afara careului de 16 metri-(destul de aglomerat de jucatorii lui City)-cât o execuției individuale- de excepție- a lui Calafiori!

parpalache
parpalache  •  23 Septembrie 2024, 16:40

Și a mai fost una și mai și din partea„vedetei”Oliver(un arbitru cu adevarat bun -trebuie sa fie anonim-nu sa iasa el in evidența):La cornerul de la ultima faza-(care a dus la golul de 2-2)-jucatorul lui City a batut când mingea inca era in mișcare-contrar regulamentului!

Aframovici
Aframovici  •  23 Septembrie 2024, 14:34
Postat de Sadiku_rade_de_fcsb pe 23 Septembrie 2024, 14:22

Zi merci ca Oliver nu a dat penalty la acea impingere cand s-a accidentat Rodry !!! Scorul era 1-0 pt City !! Nea Arteta n-o sa castigi niciodata campionatul cu un asemenea joc de zici ca esti Iordanescu (ambii). La un moment dat .... a fost posesie de 82% pt City !! Sa nu mai zicem de primul gol a lui Arsenal , cand arbitru l-a chemat pe capitanul Walkert la centrul terenului , iar cei de la Arsenal au batut lovitura libera fara sa astepte fluierul arbitrului !!! Walker abia plecase de la centru ....faza a fost exact pe partea lui Walker ...

Intelegi bine fotbalul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează