FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI - RAPID 2-1

Herea promite că Rapid îşi va reveni după eşecul de la Iaşi: "O nouă prezentare!"

Ovidiu Herea, Herea, Rapid
Ovidiu Herea, Herea, Rapid

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2010 00:00

Herea e convins că înfrîngea de la Iaşi a fost un accident şi promite o altă faţă a Rapidului în derbyurile din următoarele două etape

- Ovidiu, ce s-a întîmplat la Iaşi?
- Nu ne aşteptam să plecăm fără victorie! Ne doream forte mult să cîştigăm, mai ales că domnul Manea trece printr-un moment foarte greu. Ne pare foarte rău că nu am reuşit, dar ăsta-i fotbalul. N-a fost să fie.

- Dar de ce?
- În primul rînd, ne-a lipsit şansa. Am avut ocazii bune şi clare în prima parte a meciului, am ratat mult, iar în partea secundă a jocului ocaziile s-au răzbunat.

- Urmează două meciuri de foc acasă, cu Urziceni şi Timişoara!
- Sîntem obligaţi să cîştigăm ambele meciuri, ne dorim foarte mult să le oferim suporterilor noşti două victorii în următoarele două etape. Cred şi sper că partida de la Iaşi a fost un accident nedorit. Chiar dacă este foarte multă presiune pe umerii tuturor jucătorilor în acest retur, sînt convins că vom face faţă cu brio în meciurile următoare. Veţi vedea un alt Rapid!

- Nu doar voi aţi călcat strîmb. Steaua a comis-o chiar acasă, Poli n-a bătut la Bistriţa ...
- Important e ce facem noi, nu ne bucurăm de răul altora. Trebuie să muncim mai mult şi să ne cîştigăm punctele. Pînă la finalul campionatului se pot întîmpla multe. Importat e să batem Urziceni şi Timişoara şi să rămînem în fruntea clasamentului.

"Vedeţi ce rezultate neaşteptate au fost. Şi vor mai fi! Aşa că încă avem şanse la titlu, trebuie doar să fim mai concentraţi şi mai dedicaţi"
OVIDIU HEREA, mijlocaş Rapid

15 meciuri consecutive fără înfrîngere avea Rapidul contra ieşenilor pînă sîmbătă. Precedentul insucces avusese loc pe 26 aprilie 1984, 0-2

Contract reziliat pentru Săpunaru?
Oficialii Rapidului sînt pesimişti. "Din păcate, sînt şanse mici ca Săpunaru să primească drept de joc în Liga I. Dacă pînă luni nu reuşim să-l rezolvăm, atunci îi vom rezilia contractul, doar nu o să plătim salarii degeaba", a anunţat preşedintele Ion Taban. Managerul sportiv al giuleştenilor, Renzo Rossi, şi impresarul jucătorului, Victor Becali, sugerează un complot dinspre LPF: "E foarte ciudat cum Liga a acceptat să legitimeze fotbalistul, a considerat că actele sînt în regulă, iar la cîteva ore distanţă a anunţat că Săpunaru n-are drept de joc". Fundaşul dreapta a fost suspendat 6 luni de Liga Portugheză.

Copos show
De la "oficială", George Copos a fost în permanent dialog cu suporterii ieşeni pe parcursul meciului. Patronul rapidist a dat dovadă de fair-play şi a aprobat cu voce tare cîteva din deciziile "centralului" luate împotriva echipei sale: "Corect, a fost ofsaid la Ioniţă" sau "Aşa e, fault clar pentru Iaşi". Pentru a se proteja de frig, Copos a purtat pe cap un fes. El a renunţat la accesoriul vestimentar cînd scorul s-a făcut 2-0 în favoarea gazdelor.

ŞTIRILE MECIULUI:
> Rapidiştii au dormit la Iaşi, dar s-au trezit cu noaptea-n cap pentru a pleca spre Bucureşti cu avionul. Ei au aterizat în Capitală la ora 7:00 dimineaţa!
> Giuleştenii plănuiseră să tranşeze meciul cu ieşenii în primele minute. "Îi luăm tare în primul sfert de oră şi-i batem!", le-a strigat jucătorilor în vestiar antrenorul secund Ciprian Panait.
> Mijlocaşul Vali Negru: "Am simţit o senzaţie ciudată cînd am marcat împotriva fostei mele echipe. Îi ţin pumnii Rapidului să cîştige titlul!"
> "Nu mai există echipe mari în Liga I! Toate meciurile sînt echilibrate, nu mai putem vorbi de favorite. Sperăm să ne apropiem de plutonul formaţiilor care luptă pentru un loc în Europa", a spus vîrful ieşean Vali Badea.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu a anunțat lista convocărilor preliminare pentru meciurile cu Cipru și Kosovo
Nationala
Mircea Lucescu a anunțat lista convocărilor preliminare pentru meciurile cu Cipru și Kosovo
Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce
Campionate
Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce
Verdictul lui Adrian Porumboiu pentru golul lui Miculescu din Rangers - FCSB
Europa League
Verdictul lui Adrian Porumboiu pentru golul lui Miculescu din Rangers - FCSB

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (1)
 •  22 Februarie 2010, 09:02

Pentru Herea si ceilalti din echipa vorbiti mai putin sau deloc ,jucati fotbal daca aveti valoare practic ce doreati sa se dea iasiul la o parte ca a venit rapidul gresit.In primul rand trebuie sa aveti mentalitate altfel nici macar in europa league nu aveti ce cauta ca la titlu nici nu incape vorba la ce a-ti jucat cu iasiul .Rugamintea mea jucati fotbal, simplu si cam atat .hai rapid

Vezi toate comentariile (1)
Comentează