SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE POLO

Porobic, antrenorul Muntenegrului: "Sîntem cu zece la sută mai buni decît România, dar n-am reuşit să o batem!"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2010 00:00

În ultimul meci din grupa A, de la Campionatul European de polo care se desfăşoară la Zagreb (Croaţia), România a terminat la egalitate cu Muntenegru, 9-9, ratînd calificarea în sferturile de finală ale competiţiei.

 

Cu două victorii (Spania şi Turcia), două înfrîngeri (Italia şi Croaţia) şi un egal (Muntenegru), România a terminat pe locul patru în grupa A, în faţa Spaniei şi a Turciei, dar în spatele Italiei, Croaţiei şi Muntenegrului, ratînd accederea în "sferturi". România va juca acum pentru locurile 7-10, pe 9 septembrie urmînd să întîlnească învingătoarea dintre Macedonia şi Turcia.

În grupa B, Ungaria a încheiat pe prima poziţie şi s-a calificat direct în semifinale, fiind urmată de Serbia şi Germania care merg în sferturile de finală. Pe ultimele trei locuri s-au clasat Grecia, Macedonia şi Rusia.

La finalul partidei cu Macedonia, Ladislav Balanov şi Cosmin Radu au vorbit despre rezultatul obţinut în ultimul meci din grupe.

Ladislav Balanov (antrenor secund România): "Am dat totul în această partidă. Şi am fost foarte aproape să cîştigăm acest meci. A fost cel mai bun joc al nostru, alături de cel împotriva Spaniei."

Cosmin Radu (căpitan România): "Din păcate acest rezultat de egalitate nu ne ajută, pentru că am terminat în afara locurilor care ne-ar fi oferit un loc pe podium. Am fi putut să cîştigăm, dar în ultima repriză am ratat cîteva oportunităţi de a marca."

Petar Porobic (antrenor Muntenegru): "Nu ştiu ce s-a întîmplat cu echipa mea. Cînd am jucat cu echipe inferioare nouă, am avut probleme şi nu am evoluat cum trebuia. Sîntem cu cel puţin zece la sută mai buni decît România, dar am jucat prost, fără să ne concentrăm"

Boris Zlakovic: "Nu pot să explic ce s-a întîmplat. România este mai degrabă o echipă medie, dar nu am reuşit să o învingem. Pur şi simplu nu am jucat la cel mai înalt nivel"

Rezultatele României la Euro 2010
12-6 cu Turcia
11-10 cu Spania
7-13 cu Croaţia
7-10 cu Italia
9-9 cu Muntenegru

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (1)
ervfr
ervfr  •  06 Septembrie 2010, 14:32

Felicitari! Poate fotbalistii o sa poata si ei sa-i urmeze pe poloisti, care fara prea mari pretentii financiare reusesc sa aduca cinste Romaniei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează