FOTBAL  »  NATIONALA  »  ADIO, EURO!

Întinerire forţată de accidentări » Gardoş - Papp titulari

Articol de - Publicat luni, 28 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 martie 2011 22:07

Lucescu l-a convocat de urgenţă pe stoperul de 21 ani de la Vaslui şi va fi obligat să-l folosească lîngă stelistul de 22 ani dacă Tamaş, cu întindere, nu se reface pînă mîine

Selecţionerul va opera cîteva modificări în echipă faţă de meciul de sîmbătă cu Bosnia. Pe lîngă cele preconizate din cauza stării de oboseală a unor jucători, Răzvan Lucescu ar putea efectua unele schimbări forţat de împrejurări.

Goian nu duce două meciuri în 3 zile
Apărarea e cea mai vizată. Tamaş a devenit incert din cauza unei întinderi la coapsa dreaptă, un verdict în privinţa folosirii lui urmînd să fie dat azi de medicul Pompiliu Popescu. Dacă stoperul lui WBA nu va putea evolua, în locul său va intra valsuianul Papp, convocat de urgenţă.

Papp ar urma să facă pereche în centrul defensivei cu Gardoş, fostul său coleg de la selecţionata U21. Stelistul îl va înlocui mai mult ca sigur pe Goian, chemat iniţial să fie rezerva lui Chivu în Bosnia şi să evolueze cu Luxemburg. Indisponibilitatea căpitanului i-a dat însă peste cap planurile lui Lucescu. Pentru Goian ar fi un risc să joace două meciuri în decurs de trei zile, ţinînd cont de faptul că abia a revenit la Palermo după două luni de pauză.

Mutu rezervă?
Răzvan va face unele permutări şi la mijloc. Zicu va fi titularizat în stînga, pe postul lui Deac, iar Mureşan îl va substitui fie pe Florescu, fie pe Alexa. Torje acuză uşoare probleme la gleznă, dar nu atît de grave încît să nu poată evolua.

În atac, lucrurile nu sînt prea clare. Marica se resimte după luptele cu fundaşii bosniaci, dar vrea să joace şi cu Luxemburg, iar Mutu ar putea fi menajat şi introdus în partea secundă, după ce a jucat incomplet refăcut la Zenica. Asfel, Stancu va prinde un loc de titular, la Piatra Neamţ, gazon pe care a marcat primul său gol la "naţională", cu Albania (1-1).

Săpunaru tot incert
După ce a ratat partida cu Bosnia din cauza unei enterocolite, Săpunaru nu e sigur că va putea juca nici cu Luxemburg. "Nu mă simt bine. Îmi bolboroseşte rău de tot stomacul, am scaune numai cu apă şi stări de vomă. Sper să pot juca însă marţi. Am slăbit vreo trei kilograme", i-a spus fundaşul lui FC Porto unui prieten prezent la aeroportul din Bacău.

Ninsoare la Piatra-Neamţ
Cu două zile înainte de meciul cu Luxemburg, la Piatra-Neamţ a nins destul de puternic, dar terenul nu va pune probleme la ora partidei. Ieri dimineaţă, deşi temperatura era în jurul a 8 grade Celsius, a început să fulguiască, din fericire zăpada nefiind atît de consistentă încît să se depună. Gazonul stadionului a fost tuns acum trei zile şi se prezintă în condiţii foarte bune.

349097-echipa-pentru-luxe-400x654.jpg

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Extraordinară etapă!” » Gigi Becali a anunțat primul transfer al iernii, a încurajat derapajele lui Dorinel și a numit echipa care va ieși din play-off: „Foarte slabă, să mă ierte!”
Superliga
„Extraordinară etapă!” » Gigi Becali a anunțat primul transfer al iernii, a încurajat derapajele lui Dorinel și a numit echipa care va ieși din play-off: „Foarte slabă, să mă ierte!”
Atletico Madrid - Real Madrid, întrerupt 20 de minute! Ultrașii gazdelor, gesturi scandaloase. Cadru șocant cu Thibaut Courtois
Campionate
Atletico Madrid - Real Madrid, întrerupt 20 de minute! Ultrașii gazdelor, gesturi scandaloase. Cadru șocant cu Thibaut Courtois
Imagini de la „Arcul de Triumf” după ciclonul Ashley. Ce va urma la stadion
Superliga
Imagini de la „Arcul de Triumf” după ciclonul Ashley. Ce va urma la stadion

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (8)
star01
star01  •  28 Martie 2011, 10:38

vad ca insista cu"coautorul" golului doi al bosniacilor.ropotan...dar trebuie sa refaca"cuplul de fier"(vechi si ruginit) ropo-swinger!!!

ray51
ray51  •  28 Martie 2011, 10:07

De cum arata echipa probabila, ne-am scos c-un egal. Si probabil 0:0. Mare pacat pe atitudinea lui Razvan. Asteptam demnitate si echilibru din partea lui si-a educatiei pe care-a primit-o. Chiar de-om bate, aceasta echipa, asa cum arata, nu poate fi 'mostenirea' pe care o lasi dupa tine...Razvane. Este incapabila sa ajunga la poarta adversa. Este incapabila sa tina de minge. Este incapabila sa construiasca. Chiar nu vezi?... Dar taica-tau?

dorin1978
dorin1978  •  28 Martie 2011, 10:00

io unu nu intaleg de ce jucam cu doi jucatori la inchidere..asa stim noi,domnule lucescu,sa jucam agresiv??...pacat ati fi putut jca macar pentru spectatori daca la calificare nu mai avem decat sansa porcului de craciun...hai romania si de mere si de nu mere...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează