FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Pancone declanşează revoluţia în Giuleşti: "Pancu nu-i Sotelo!" :X

Articol de - Publicat duminica, 27 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 26 mai 2012 19:04

Fanii rapidişti nici nu concep ca atacantul de 34 de ani să nu continue în Grant pentru cel puţin încă un sezon. Daniel e tentat să se întoarcă acasă, la Iaşi


Supăraţi că echipa favorită a rămas şi în acest sezon fără vreun trofeu, suporterii din Grant văd renunţarea la Daniel Pancu precum încă o dezamăgire şi i-au transmis clar lui George Copos să-i ofere un nou agajament idolului tribunei! "La cei 34 de ani ai săi, Pancone a arătat mai multă dăruire decît oricare altul. Mereu cînd a fost trimis în teren a dat totul. E unul de-ai noştri şi trebuie să rămînă, indiferent ce antrenor va veni! Mai poate juca încă un an fără probleme, nu se poate să fie tratat precum unul ca Sotelo, de exemplu. În plus, Iencsi a pus ghetele-n cui, e nevoie de el în club şi sperăm să-l vedem aici în sezonul viitor", a spus unul dintre liderii de galerie.

De asemenea, ultraşii i-au adresat lui Copos şi o scrisoare deschisă pentru a-l convinge să nu-l îndepărteze pe Pancu: "Atunci cînd s-a întors, a acceptat un salariu de junior fără să clipească. De ce? Pentru că urma să evolueze la clubul pe care îl iubeşte cel mai mult. Domnule Copos, întreaga suflare vişinie vă roagă să nu renunţaţi la Pancu! Nu-l aruncaţi ca pe o măsea stricată! Nu mai faceţi greşelile din trecut!".

"Pancu e un simbol pentru Rapid şi, la finalul sezonului, îi vom oferi un nou contract. Va rămîne în Giuleşti pînă la pensie"
Constantin Zotta, în luna februarie

"Ştiam încă din iarnă că nu mai sînt dorit, am spus-o atunci şi nimeni nu m-a crezut. Asta e, nu sînt nici primul şi nici ultimul care pleacă aşa din Giuleşti"
Daniel Pancu, atacant Rapid

24 de minute a jucat Sotelo pentru Rapid în retur. Argentinianul a fost plătit cu 8.000 de euro lunar

"N-aveam cu cine lua titlul!"
Mircea Rednic spune că el a fost singurul antrenor care a primit o ofertă scrisă din partea lui Copos şi a explicat de ce a fost nevoit să o refuze. "Aş fi venit, pentru că se împlinesc 10 ani de cînd am luat titlul cu Rapid, însă n-aveam cum să accept în aceste condiţii. La salariu ne-am înţeles pînă la urmă, aş fi avut 240.000 de euro pe sezon, la fel ca Răzvan, însă mi s-a cerut titlul şi nu aveam lot de jucători. Sînt fotbalişti cărora le expiră contractele şi alţii care vor să plece pentru că au fost aduşi de Lucescu. La primul antrenament m-aş fi trezit cu 10 jucători", a spus Rednic la GSP TV.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu a anunțat lista convocărilor preliminare pentru meciurile cu Cipru și Kosovo
Nationala
Mircea Lucescu a anunțat lista convocărilor preliminare pentru meciurile cu Cipru și Kosovo
Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce
Campionate
Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce
Verdictul lui Adrian Porumboiu pentru golul lui Miculescu din Rangers - FCSB
Europa League
Verdictul lui Adrian Porumboiu pentru golul lui Miculescu din Rangers - FCSB

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (12)
chivu88
chivu88  •  29 Mai 2012, 16:58

Nu mai plangeti atat dupa Pancu ce a facut tot sezonu in afara de cateva goluri?Il iubescsi il respect fff mult pt tot ce a facut pt Rapid dar deja se vede ca nu mai poate!Ar trebuii sa ii dea penalu de Copos un post in conducere dar ca jucator sincer nu mai poate decat sa umple banca de rezerva!

dinarad
dinarad  •  28 Mai 2012, 06:16

...continuare... Vasluiul sirapidul ar fi trebuit sa iasa pe primele doua locuri IN MOD NORMAL. Nu cred ca rapizii i-l iubesc pe Copos , iar voi nu cred ca va pishati pe Gigi ... din contra. Daca nu ar fi fost Gigi la echipa , de voi nici nu s-ar mai fi auzit. Gigi da bani la presa ca sa scrie NUMAI de voi si sa va faca propaganda sa nu va uite lumea... Gigi baga bani cu duiumul numai ca sa-si satisfaca orgoliul lui nemasurat...Gigi face si DESface... voi nici galerie macar nu aveti.

catzulinho
catzulinho  •  27 Mai 2012, 23:57
Postat de roxana.lucian pe 27 Mai 2012, 21:29

Si in europa a domnit hotia de ati castigat numai un meci din grupe,de nu ati reusit sa va calificati.Asta va este valoarea fara suparare.Si nu mai bagati tot felul de petarde.Stiu ca campionatul nostrul nu este curat,dar de exemplu in cupa romaniei a fost arbitrul strain si din cate sa vazut a arbitrat corect,cred ca a fost ceva greseli dar nu asa grave.Deci sa recunoqasteti ca dinamo a fost mai buna si a stiut cum sa castige meciul.Daca vi la trebuit pe surdul .Cu el atacant o sa luati campionatul peste multi ani.La voi din galerie daca vine un jucator si injura steaua este bun.Asa va tb sa nu luati campionatul niciodata.Hai ca vil dal si pe costea.Nu vil tb?

ASta te face si mai penibil, faptul ca nu stii sa recunosti o infrangere. Unii au stiut sa tina capul sus insa si gura inchisa asa cum precizezi tu. Cum zicea si Razvane, ba de arbitraje, ba de Copos, ba de accidentari si tot asa...el niciodata nu gresea. Cum mama dracului, pana si Pep recunostea ca el e de vina, o fii mai apt decat el...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează