FOTBAL  »  Superliga  »  FAULT

Boiciuc și-a închis contul de facebook, după intrarea asupra lui Ovidiu Popescu: "Nu am reșit să dorm, nu știu ce a fost în capul meu"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2016 18:19

Alexandru Boiciuc l-a faultat dur pe Ovidiu Popescu în meciul dintre Steaua și Poli Iași, câștigat de roș-albaștri cu scorul de 2-0, iar stelistul va avea nevoie de un repaus între 4 și 6 săptămâni.

Acesta și-a exprimat regretul pentru gestul său, iar în decursul acestei zile și-a închis contul de facebook, din cauza mesajelor agresive primite.

"Primul regret a fost că am intrat prea dur, prea necalculat și am provocat acea accidentare. Nu am reușit să-l văd pe Ovidiu Popescu, eu am fost trimis la vestiare și el a plecat cu ambulanță. Fac rost de numărul lui de telefon și îl sun și îmi cer mii de scuze. Nu știu ce a fost în capul meu.

A fost un meci în care am vrut să demonstrez, să mă impun mai mult decât ar fi trebuit. Nu am reușit să dorm, mi s-au derulat în cap doar acele imagini. Cu greu am adormit spre dimineață", a spus Boiciuc la TV Dolce Sport. 

În minutul 6 al meciului, atacantul ieșenilor a avut o intrare criminală asupra lui Ovidiu Popescu, care a părăsit imediat terenul. Alexandru Tudor l-a eliminat pe Boiciuc fără ezitare (detalii AICI). 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică i-a ridicat în slăvi pe doi jucători ai Rapidului: „E tanc ca Drăguș” + „A alergat 12 kilometri”
Superliga
Marius Șumudică i-a ridicat în slăvi pe doi jucători ai Rapidului: „E tanc ca Drăguș” + „A alergat 12 kilometri”
Leo Messi, încredere totală într-o româncă! I-a dat pe mână tot imperiul lui imobiliar: „Lucrăm de peste 12 ani” » Vânzări de 530 de milioane de euro!
Campionate
Leo Messi, încredere totală într-o româncă! I-a dat pe mână tot imperiul lui imobiliar: „Lucrăm de peste 12 ani” » Vânzări de 530 de milioane de euro!
Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”
Superliga
Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”

„Înotam, iar bătăile inimii răsunau ca un motor surd: eu sunt, eu sunt, eu sunt” » Povestea răscolitoare a scriitoarei Sylvia Plath și a singurului ei sprijin într-o luptă teribilă: „Abia îmi țin capul deasupra apei”

Drăgușin la Inter? Schimbul pe care nerazzurrii îl pun la cale cu Tottenham


Comentarii (11)
613894528795608
Mirela Axinte  •  01 Noiembrie 2016, 12:23

Am fost la acest meci si in apararea lui Boiciuc pot spune ca nu a fost intentie de accidentare, terenul era ud si alunecarea lui a fost la o viteza putin mai mare decat a gandit-o. A fost o greseala si din fericire Popescu s-a ales doar cu o entorsa , nu e nimic grav. Cat despre ziaristii de 2 lei care vor sa distruga cariera acestui copil talentat si incita oamenii fara creier sa ii lase mesaje agresive pe contul de facebook, ar trebui sa va fie rusine ! sunteti de coma ziaristi de can can !

capca1
capca1  •  01 Noiembrie 2016, 10:31

Haide, oameni buni, sunt accidente care se întâmplă, pur și simplu, de aia le și spune ”accidente”. Mereu au fost fotbaliști ”rupători de oase” sau care ”bagă materiale” : Stiles, Gentile, Gatusso, Dinu, care l-a martelat pe Bastrup, Bumbescu cu Klinsmann, Andone, cu Adrian Ionescu, Lăcătuș, cu Ardeleanu, Gardoș, cu Băcilă...au fost cazuri mult mai grave, portarul ăla de la U Craiova care a o fost lovit în cap la un antrenament de un coechipier și a murit... Boiciuc are 19 ani și a vrut să arate ce poate, exces de zel și-atât ! Omul are și bun simț, acceptă ce a făcut și regretă, are demnitate ! Nea Goe, antrenorul lu`pește și Pru Nea , președintele care are ceva pete comportamentale în trecutul lui, au atitudini care conduc la asemenea derapaje...gândiți-vă cam ce discursuri motivaționale au avut cei doi în timpul antrenamentelor lui CSM Iași înaintea meciului cu clona, Nea Goe, veșnicul secund al lui Piți, ”prieten” la cataramă cu Reghe, Pru Nea, veșnic iubitor al Stelei, încă de pe vremea când Tararache îl bătea în vestiar pentru că nu ieșea pe centrările lui Lăcătuș, în meciurile cu Steaua(aia adevărată). Zic și io !

6.6.6
6.6.6  •  01 Noiembrie 2016, 10:16

stai omule listiti, vezi-ti de viata ta! uita ce a fost, ca n-a fos tnimic! se intimpla! n-ai facut-o cu intentie. nu te lasa tocat de *** din presa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează