INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - FCSB 4-0

EXCLUSIV „Au greșit de la Dumnezeu până la Gigi Becali” » Miodrag Belodedici, tranșant după eșecul dur al FCSB-ului cu Rangers: „Primăvara europeană? Vai de capul nostru!”

„Au greșit de la Dumnezeu până la Gigi Becali” » Miodrag Belodedici, tranșat după eșecul dur al FCSB-ului cu Rangers: „Primăvara europeană? Vai de capul nostru!” +44   FOTO
„Au greșit de la Dumnezeu până la Gigi Becali” » Miodrag Belodedici, tranșat după eșecul dur al FCSB-ului cu Rangers: „Primăvara europeană? Vai de capul nostru!”

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2024, 14:01 / Actualizat vineri, 25 octombrie 2024 15:53

Miodrag Belodedici, 60 de ani, singurul fotbalist român cu două trofee ale Cupei Campionilor Europeni în palmares (1986, cu Steaua, și 1991, cu Steaua Roșie Belgrad), a avut o reacție tranșantă în raport cu eșecul usturător al celor de la FCSB de la Glasgow, 0-4 cu Rangers.

Fostul component al Generației de Aur, actualmente oficial în cadrul Federației Române de Fotbal, a opinat că roș-albaștrii nu au emis nici măcar o pretenție pe Ibrox, însă lucrurile ar fi putut sta diferit dacă Darius Olaru ar fi luat parte la acțiune. Căpitanul campioanei en titre a fost suspendat, după cartonașul roșu văzut pe „Toumba”, după ce l-a asistat pe Bîrligea în PAOK - FCSB 0-1.

„Ce părere să am?! Am văzut partida, le-au dat o bătută bună, ce să mai zic? Prea mult. Dacă era și Olaru pe teren, poate era altceva, rezistau mai mult și arătau ceva mai bine. Nu a fost și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. I-a învins Rangers fără nici măcar o problemă”, a declarat „Belo” pentru Gazeta Sporturilor.

Miodrag Belodedici: „S-a văzut o diferență”

FCSB a abordat partida din runda a treia a grupei XXL de Europa League cu mai multe inovații tactice, cum ar fi folosirea lui Mihai Poepscu în flancul stâng al defensivei sau încredințarea poziției de mijlocaș ofensiv central lui Luis Phelipe. Belodedici nu s-a arătat deloc încântat de asta.

Au greșit toți, de la primul până la ultimul, de la Dumnezeu până la Gigi. Au fost greșeli mari de joc, mai ales pe fază de apărare, dar și la mijloc. Obișnuiau să fie mai iuți, mai puternici, însă s-a văzut o diferență între cele două echipe”.

Ngezana și Mihai Popescu în FCSB - Rangers, scor 0-4. Foto: Cristi Preda (GSP)
Rangers a deschis scorul cu FCSB, în minutul 10 prin Lawrence. Foto: Cristi Preda (GSP)
Rangers a deschis scorul cu FCSB, în minutul 10 prin Lawrence. Foto: Cristi Preda (GSP)
Aproximativ 2.000 de fani români au fost prezenți, joi seară, pe Ibrox Park la meciul Rangers - FCSB. Foto: Cristi Preda (GSP)
+39 FOTO

Primăvara europeană, vis interzis pentru FCSB?

Fostul mare internațional a discutat și pe marginea șanselor roș-albaștrilor de a se califica în primăvara europeană. În acest moment, formația pregătită de Elias Charalambous este pe poziția a 13-a în clasamentul grupei de Europa League, una de play-off, având un golaveraj neutru. Pentru FCSB, urmează partidele cu Midtjylland (7 noiembrie, ora 19:45) și Olympiacos (28 noiembrie, ora 22:00), ambele pe teren propriu.

„Unde să se califice? Primăvara europeană? Vai de capul nostru! Ce echipe sunt acolo... Noi le urăm succes, le ținem pumnii, să avem la cine să ne uităm și să fim mai mult prezenți prin fotbalul european”, a mai declarat pentru GSP sextuplul campion al României.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
În plin divorț, soția lui Bogdan Vasiliu, rapidistul reținut de DNA, a transmis un mesaj neașteptat: „Mi-am făcut duș, m-am fardat...”
Stiri extrasport
În plin divorț, soția lui Bogdan Vasiliu, rapidistul reținut de DNA, a transmis un mesaj neașteptat: „Mi-am făcut duș, m-am fardat...”
Mircea Lucescu a anunțat lista convocărilor preliminare pentru meciurile cu Cipru și Kosovo
Nationala
Mircea Lucescu a anunțat lista convocărilor preliminare pentru meciurile cu Cipru și Kosovo
„Niciodată cât sunt eu aici!” » Gigi Becali a INTERZIS un lucru la FCSB, la câteva ore după eșecul cu Rangers
Superliga
„Niciodată cât sunt eu aici!” » Gigi Becali a INTERZIS un lucru la FCSB, la câteva ore după eșecul cu Rangers

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (5)
_Van_Basten
_Van_Basten  •  25 Octombrie 2024, 17:37

Totusi, ce treaba are Dumnezeu cu fcsb?! Nu cumva ducem totul in derizoriu?

_Van_Basten
_Van_Basten  •  25 Octombrie 2024, 17:36
Postat de Castle pe 25 Octombrie 2024, 14:49

„Primăvara europeană? Vai de capul nostru!”

Daca te uiti la ce echipe sunt sub fcsb in clasament, realizezi cat de mare e iluzia fecesebista.

Hitech
Hitech  •  25 Octombrie 2024, 15:56

În viziunea unora, nici Belodedici nu are dreptul să aibă opinii. Importanți sunt Gigi, MM & Mustață.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează