FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu a anunțat noua destinație a lui Juan Bauza, la 3 săptămâni de când garanta împrumutul „decarului” la CFR Cluj: „Vineri finalizăm actele”

Juan Bauza
Juan Bauza

Articol de - Publicat vineri, 05 iulie 2024 13:09 / Actualizat vineri, 05 iulie 2024 13:52

Transferul lui Juan Bauza (28 de ani), de la FCU Craiova la CFR Cluj, a picat, deși Adrian Mititelu a anunțat, pe 12 iunie, că s-a ajuns la un acord între conducerea oltenilor și cea a ardelenilor. Patronul celor de la FCU susține acum că mijlocașul ofensiv argentinian va semna, până la urmă, cu o grupare din Emiratele Arabe Unite.

Mititelu susține că și-a dat acordul „de principiu” ca Bauza să meargă în Emiratele Arabe Unite. Actele urmează să fie semnate în cursul zilei de vineri, conform spuselor acestuia, iar angajamentul se referă la un împrumut al mijlocașului ofensiv argentinian, cu opțiune de transfer definitiv.

Transferul lui Juan Bauza la CFR Cluj a picat

„Da, este adevărat! Pepe va juca în Emirate anul acesta! FCU și a dat acordul de principiu. Vineri finalizăm actele. Este o înțelegere pentru un împrumut cu opțiune de transfer definitiv”, a declarat Adrian Mititelu, conform prosport.ro.

Pe 12 iunie, același Adrian Mititelu spunea că plecarea lui Juan Bauza la CFR Cluj este rezolvată din punctul său de vedere. Același lucru era valabil în privința căpitanului oltenilor, aripa dreaptă William Baeten (27 de ani). Nici transferul lui Baeten nu s-a concretizat. Belgianul se află în continuare la antrenamentele conduse de Marius Croitoru.

„Eu le-am promis că o să fac în așa fel încât să nu evolueze la Liga 2. Și din vina lor am ajuns aici. Am înțeles că au un anumit nivel și le-am rezolvat această doleanță. Din punctul nostru de vedere totul e rezolvat cu CFR Cluj. Ei trebuie să se mai înțeleagă cu jucătorii”, spunea Adrian Mititelu.

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, transferul la CFR Cluj al celor doi jucători a picat deoarece aceștia au forțat un transfer definitiv la ardeleni încă din această vară, în timp ce Mititelu își dorea să îi împrumute inițial la gruparea condusă de Nelu Varga.

VIDEO Adrian Mititelu acuză o conspirație după retrogradarea FCU Craiova: „Unii patroni aveau impresia că-i pot cumpăra pe Bauza sau Baeten la preț de «dumping»”

Citește și:

Fundașul central român se transferă la AC Milan » Contract pe patru ani
Campionate
Fundașul central român se transferă la AC Milan » Contract pe patru ani
Gică Hagi transferă căpitanul adversarei din Superligă » Antrenorul confirmă: „Pleacă la Farul”
Superliga
Gică Hagi transferă căpitanul adversarei din Superligă » Antrenorul confirmă: „Pleacă la Farul”
„Ați reacționat împotriva pericolului Marine Le Pen” » Jucătorii Franței, avalanșă de reacții după surpriza din alegerile din Hexagon
Euro 2024
„Ați reacționat împotriva pericolului Marine Le Pen” » Jucătorii Franței, avalanșă de reacții după surpriza din alegerile din Hexagon

Reacție de milioane la muzeul Maybach din Bavaria, la vederea imaginilor cu Gigi Becali reparându-și limuzina cu ranga

Toni Kroos, discurs manifest despre imigrația din Germania: „M-aș simți inconfortabil dacă fiica mea ar ieși după ora 23 în Germania”


Comentarii (4)
N_I_N
N_I_N  •  05 Iulie 2024, 17:42

Gazeta Sporturilor nu scoate o vorba de procesul lui Mititelu cu FRF, castigat de el momentan. Interese?

tictictic
tictictic  •  05 Iulie 2024, 16:58
Postat de villito pe 05 Iulie 2024, 14:03

practic il da sa scape de salariu, fitosul asta nu va juca la arabi, se va da accidentat dupa 3 meciuri

Vad ca nimeni nu pricepe strategia lui Mititelu. Pe scurt, prefera sa-si imprumute jucatorii importanti decat sa-i vanda, pentru ca in divizia B nu are nevoie de bani si nici de jucatori peste medie pentru a forta promovarea si, in acelasi timp, nu le mai plateste alora salariile uriase. In schimb, daca va promova in sezonul imediat urmator ii va avea pe toti astia in lot, reveniti dupa imprumuturile de un an, cu contractele si salariile actuale, asigurate si platite din drepturile TV aferente Ligii I.

villito
villito  •  05 Iulie 2024, 14:03

practic il da sa scape de salariu, fitosul asta nu va juca la arabi, se va da accidentat dupa 3 meciuri

Vezi toate comentariile (4)
Comentează