INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Răsturnare de situație cu Ianis Hagi? » Legenda clubului e convins: „Cu siguranță l-a urmărit în fiecare minut”

Ianis Hagi +49   FOTO
Ianis Hagi

Articol de - Publicat vineri, 05 iulie 2024 14:36 / Actualizat sambata, 06 iulie 2024 11:55

Philippe Clement (50 de ani), antrenorul lui Rangers, ar putea fi dispus să îi mai acorde o șansă lui Ianis Hagi (25 de ani), revenit în Scoția după împrumutul la Deportivo Alaves, în urma prestațiilor pe care le-a avut aripa dreapta la Campionatul European din Germania.

Cel puțin asta susține Barry Ferguson, mijlocaș legendar al lui Rangers între anii 1997 - 2003 și 2005 - 2009, rămas un apropiat al grupării de pe stadionul Ibrox. El e convins că Philippe Clement l-a urmărit pe Ianis Hagi în fiecare minut în care a jucat la EURO 2024.

Ianis Hagi poate primi o nouă șansă la Rangers

Ferguson a apreciat că este posibil ca Philippe Clement să îl considere pe fiul „Regelui” un mare atu pentru noul sezon al lui Rangers, după evoluțiile pe care le-a avut vara aceasta în Germania.

Hagi junior a început ca rezervă cu Ucraina (3-0) și Belgia (0-2), însă a fost titularizat de Edward Iordănescu în partidele cu Slovacia (1-1) și cu Olanda (0-3 în optimi). Ianis Hagi a obținut penalty-ul din care Răzvan Marin e egalat cu Slovacia, reușită decisivă pentru calificarea tricolorilor în optimi.

Slovacia - România 1-1 / Foto: Cristi Preda GSP
Slovacia - România 1-1 / Foto: Cristi Preda GSP
Slovacia - România 1-1 / Foto: Cristi Preda GSP
Slovacia - România 1-1 / Foto: Cristi Preda GSP
+45 FOTO

Barry Ferguson, impresionat de Ianis Hagi

„Abia după ce a început EURO în Germania și l-am văzut reprezentând țara lui, mi-am amintit că Ianis Hagi este încă un jucător de la Rangers.

Cu siguranță că Philippe Clement a urmărit fiecare minut în care a jucat Ianis și s-ar putea ca antrenorul să fi văzut suficient pentru a crede că ar putea avea un atu major în mâini. Îmi amintesc că m-am gândit că graba (n.r.- sub Beale, fostul antrenor al lui Rangers) de a-l împinge pe Hagi afară pe ușă a fost puțin ciudată.

Hagi nu mai este un copil mic. Este un fotbalist internațional cu experiență și nu există nicio îndoială, în mintea mea, că are ceva de oferit”, a declarat Barry Ferguson, conform ibroxnews.com.

Sezon modest la Deportivo Alaves

Ianis Hagi a reușit să ofere doar două pase de gol în 22 de meciuri pentru Deportivo Alaves în La Liga. Internaționalul român a marcat două goluri în Cupa Regelui, însă reușitele sale au venit în fața unei echipe de amatori, Deportivo Murcia, pe care Alaves a învins-o cu 10-0.

Evoluțiile sale la EURO 2024 par să fi schimbat situația. În februarie anul acesta, jurnaliștii scoțieni susțineau că Ianis Hagi nu se va mai întoarce la Rangers, într-un material dur la adresa acestuia.

Distrus în februarie în presa scoțiană

„Ianis Hagi nu se va întoarce! Rangers i-a oferit tricoul său lui Fabio Silva într-un gest simbolic de despărțire. Chiar dacă din punct de vedere tehnic vara aceasta va fi din nou jucătorul lui Rangers, probabil, Ianis Hagi fie va fi împrumutat, fie va fi vândut.

Și-a stricat, de asemenea, relațiile cu Rangers, când a solicitat să joace (n.r. - când Michael Beale era antrenor), apoi a scuipat clubul când a spus că și-a dorit să joace în campionatul Spaniei. Și era doar un jucător împrumutat în acel moment.”, a notat, la acea vreme, Ibrox Noise.

VIDEO Mihai Stoichiță a lăudat la GSP Live prestația lui Ianis Hagi din România - Slovacia: „A făcut diferența” + Ce zice de suspendarea lui Bancu

Citește și:

Mutare neașteptată pe axa FCSB - Farul » Fotbalistul campioanei a luat decizia după criticile lui Gigi Becali
Superliga
Mutare neașteptată pe axa FCSB - Farul » Fotbalistul campioanei a luat decizia după criticile lui Gigi Becali
Fundașul central român se transferă la AC Milan » Contract pe patru ani
Campionate
Fundașul central român se transferă la AC Milan » Contract pe patru ani
„Ați reacționat împotriva pericolului Marine Le Pen” » Jucătorii Franței, avalanșă de reacții după surpriza din alegerile din Hexagon
Euro 2024
„Ați reacționat împotriva pericolului Marine Le Pen” » Jucătorii Franței, avalanșă de reacții după surpriza din alegerile din Hexagon

Reacție de milioane la muzeul Maybach din Bavaria, la vederea imaginilor cu Gigi Becali reparându-și limuzina cu ranga

Toni Kroos, discurs manifest despre imigrația din Germania: „M-aș simți inconfortabil dacă fiica mea ar ieși după ora 23 în Germania”


Comentarii (14)
MaxiP
MaxiP  •  07 Iulie 2024, 00:32
Postat de brera30 pe 06 Iulie 2024, 00:02

Oanis, tu esti? Esti penibil, sincer. Ne lasi cu tentativa aia de jucator. Ne spui si noua cate s fost singurul jucator roman fluierat si huiduit? Iti spun eu, printul ***. Deci, cei de la Fiorentina, Rangers si Alaves au fost prosti, nu si au dat seama ca ianis e galactic. Acum saracul isi cauta disperat echipa....

Au fost prosti cand l-au luat, nu? Ba Rangers chiar l-a si folosit. De huiduit a fost el, desigur, de voi, aia care ziceati ca Romania nu prinde Euro si ulterior ca nu face punct, e simplu, asta e evaluarea voastra. Voi ii vreti pe Chitu si pe Nistor in nationala, sunteti aia care faceti orice roman sa se simta mult mai apreciat afara decat in tara. Cum s-a intamplat si cu nationala, nationala a jucat acasa in Germania, inainte facuse facuta praf la Bucuresti. Dar sunteti multi, personal sper sa va lase in pace absolut orice valoare si om capabil, oricum Romania este o cauza pierduta. Iar voi astia multi... sper ca sunteti multumiti in ce traiti, sunteti un exemplu de pricepere si de buna evaluare a orice, vorba aia, romanul bun la toate. Repet, tocmai te contrazici singur, esti atat de inteligent ca ti-o faci cu mana ta, da, Rangers e exemplul concret ca l-au vazut unii, momentan aia pe care-i cereti voi in nationala n-au fost vreodata ofertati de o echipa ca Rangers. Pana si la Alaves, Hagi are enorm de multe minute intr-o liga puternica, fata de cate vor prinde vreodata astia de care ziceti voi ca meritau in locul lui. Si intr-adevar, neimpunandu-se deloc la Alaves. PS: E valabil si pentru nationala, mi-ar face o deosebita placere sa se retraga stranierii si sa se joace cu astia pe care ii cereti de mult, iar turneu final sa mai vada Romania cand o merita, adica cand o fi colonizata oficial, ceea ce e oricum singura salvare a acestei natiuni.

MaxiP
MaxiP  •  07 Iulie 2024, 00:20
Postat de 22cea pe 05 Iulie 2024, 20:05

Vad ca esti PRistul *** de Hagi si Alibec pe fiecare articol , o faci voluntar sau esti platit ?

Sunt platit.

stefan..
stefan..  •  06 Iulie 2024, 11:21

La cat de lacomi sunt, poate vor scoțienii sa inventeze vreun prezervativ inedit, varianta Ianis- cipilica, și au găsit mascota potrivita pentru reclama:))) C a de fotbalul prestat de acesta sunt lamuriti de mult timp. Cel mai slab jucator!.S-au fript si ei , cum se spune.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează