FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO

Zeljko Kopic știe ce a greșit Dinamo cu FCSB și pune presiune pe jucători: „Gata!”

Zeljko Kopic a fost non-stop cu gura pe elevii săi / FOTO: GSP
Zeljko Kopic a fost non-stop cu gura pe elevii săi / FOTO: GSP

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2024, 12:15 / Actualizat vineri, 25 octombrie 2024 12:20

Zeljko Kopic a mărturisit azi că el și Dinamo au trecut peste dezamăgirea eșecului cu FCSB din Derby de România și așteaptă cu încredere, pentru a forța victoria, mâine la Sibiu, cu Hermannstadt (19:00).

Dinamo caută prima victorie în deplasare în actuala stagiune și încearcă să profite de pe urma rănilor celor de la Hermannstadt, formație ce suferă în Liga 1. Nici „câinii” n-o duc minunat, trei remize consecutive și un eșec în ultimele patru etape.

Bogdan Vasiliu, fostul șef al CS Rapid, reținut de DNA » Acuzații incredibile: „A pretins suma de 200.000 de euro”
CS RAPID
Bogdan Vasiliu, fostul șef al CS Rapid, reținut de DNA » Acuzații incredibile: „A pretins suma de 200.000 de euro”

Iar eșecul recent din Derby de România, scor 0-2, a lăsat urme adânci. Totuși, antrenorul Zeljko Kopic a lăsat de înțeles că el și jucătorii au trecut peste înfrângerea de duminică trecută și sunt concentrați la maximum pentru duelul de mâine, sâmbătă, de la Sibiu, de la ora 19:00.

Zeljko Kopic a transmis condoleanțe pentru Adrian Șut și familia lui

Zeljko Kopic a vorbit despre confruntarea cu Hermannstadt, dar nu a uitat de Derby de România. Totodată, a ținut să înceapă conferința de presă cu un moment sensibil. Tatăl lui Adrian Șut a murit zilele trecute, iar mijlocașul celor de la FCSB a aflat teribila veste după meciul direct cu Dinamo.

„Mai întâi, vreau să-mi exprim condoleanțele pentru Adrian Șut și familia lui din partea întregii echipei Dinamo!

Suntem gata de meci (cu Hermannstadt). Doar Dennis Politic este out, suspendat, pentru acest duel. Ne-am antrenat bine. Hermannstadt a avut ceva probleme, mai ales defensiv. Cunosc adversarul, cunosc antrenorul, știu că vor dori să fie foarte competitivi.

Aștept reacție bună după derby, ca să mergem acolo să luăm punctele. Am fost dezamăgiți 2-3 zile, marți, miercuri, apoi am văzut ceea ce s-a întâmplat în toate situațiile meciului. Ca să avem idee ce trebuie să dezvoltăm ca să fie bine pentru viitor.

S-a întâmplat să jucăm fără 6-7 jucători în niște meciuri dificile și ne-am comportat bine, la Galați, cu Farul, dar am pierdut derby-ul. Am ratat ocazia de a fi bune în niște momente ale meciului, dar vă pot spune că echipa este în formă bună”, a declarat tehnicianul croat.

Cred că Hermannstadt a jucat un fotbal foarte bun în ultimele sezoane, nu s-a întâmplat și acum, în cel din prezent. Dar are un antrenor de foarte bună calitate
- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Zeljko Kopic știe ce a greșit Dinamo în Derby de România: „Nu am pedepsit câteva erorile ale rivalului, iar el ne-a pedepsit pe noi”

Kopic a vorbit mai mult despre recentul meci cu FCSB, mai ales că întrebările jurnaliștilor s-au axat pe această confruntare, și pentru a vedea cum a trecut Dinamo peste eșec.

„Când vorbim despre partea tactică a derby-ului, am făcut multe erori. Ofensiv, am creat situații, am controlat și meciul, dar performanțele noastre în ultimii 30-35 de metri nu au fost bune. Nu am pedepsit câteva greșeli ale liniei lor defensive. Poți spune despre reacțiile portarului advers, dar au fost reacții ce n-au fost bune, din partea echipei noastre.

Vorbim de un oponent puternic care a speculat greșelile noastre. Ne gândim la meciul cu Hermannstadt, să jucăm bine, să luăm punctele, apoi ne concentrăm pentru Cupa cu FCSB.

Am ratat să semnăm cu 2-3-4 jucători, aceasta este situația, dar eu sunt mulțumit cu echipa pe care o avem. Problema a fost că am avut mulți accidentați. Nu este ușor să faci primul 11. Trebuie să fim mai buni și să acceptăm realitatea”, a mai spus croatul, azi, la conferința de presă de la Săftica.

M-am uitat un pic la Rangers - FCSB, 0-4, dar atât. Mă focusez pe meciul cu Hermannstadt
Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu a anunțat lista convocărilor preliminare pentru meciurile cu Cipru și Kosovo
Nationala
Mircea Lucescu a anunțat lista convocărilor preliminare pentru meciurile cu Cipru și Kosovo
Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce
Campionate
Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce
„Niciodată cât sunt eu aici!” » Gigi Becali a INTERZIS un lucru la FCSB, la câteva ore după eșecul cu Rangers
Superliga
„Niciodată cât sunt eu aici!” » Gigi Becali a INTERZIS un lucru la FCSB, la câteva ore după eșecul cu Rangers

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează