FOTBAL  »  Superliga  »  SANCTIUNI

S-au decis sancţiunile după etapa 32! » Petrolul a fost penalizată pentru incidentele de la meciul cu Viitorul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 14 mai 2014 20:06

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţaţ astăzi sancţiunile după disputarea etapei cu numărul 32. Echipa cu cele mai importante penalizări este Petrolul, ai cărei fani s-au bătut între ei la meciul cu Viitorul şi au aprins mai multe torţe în tribune.


În urma acestor incidente, prahovenii au fost penalizaţi cu 10.000 de lei. De asemenea, Felipe Teixeira, eliminat în aceeaşi partidă, după ce l-a înjurat pe arbitrul Cristi Balaj a fost suspendat două etape şi amendat cu 3.000 de lei. Mijlocaşul ”lupilor” ratează astfel finalul de sezon, lipsind în ultimele două etape, cu Steaua şi Corona Braşov.

Jucătorul Universităţii Cluj, Andreas Calcan, eliminat în meciul jucat contra celor de la Corona Braşov, a fost suspendat două etape şi sancţionat cu 3000 de lei. Şi Rareş Takacs a primit o etapă de suspendare după ce a fost eliminat în aceeaşi partidă, dar şi 740 de lei amendă.

Claudiu Belu (ACS Poli), eliminat în meciul cu Ceahlăul a fost suspendat două etape şi a primit o amendă de 3.000 de lei. Bojan Golubovici şi Andrei Ţepeş, eliminaţi în aceeaşi partidă, au fost suspendaţi cîte un joc şi sancţionaţi cu cîte 740 de lei.

Federico Piovaccari a fost suspendat un joc şi penalizat cu 740 de lei, pentru eliminarea din meciul cu Pandurii Târgu Jiu, atunci cînd atacantul Stelei a văzut două cartonaşe galbene într-un minut.

Aceeaşi sancţiune a primit-o şi Ricardo Machado, de la FC Braşov, pentru eliminarea din meciul cu CFR Cluj.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Patronul din Superliga îl vrea pe jucătorul făcut praf de Gigi Becali: „L-aș lua oricând de la FCSB”
Superliga
Patronul din Superliga îl vrea pe jucătorul făcut praf de Gigi Becali: „L-aș lua oricând de la FCSB”
În plin divorț, soția lui Bogdan Vasiliu, rapidistul reținut de DNA, a transmis un mesaj neașteptat: „Mi-am făcut duș, m-am fardat...”
Stiri extrasport
În plin divorț, soția lui Bogdan Vasiliu, rapidistul reținut de DNA, a transmis un mesaj neașteptat: „Mi-am făcut duș, m-am fardat...”
Surpriză! Dan Petrescu l-a ales pe înlocuitorul lui Louis Munteanu! A jucat doar 144 de minute în acest sezon
Superliga
Surpriză! Dan Petrescu l-a ales pe înlocuitorul lui Louis Munteanu! A jucat doar 144 de minute în acest sezon

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (17)
rapid_1923stefan
rapid_1923stefan  •  15 Mai 2014, 08:51

Un jucator care injura arbitrul primeste 3000 amenda iar Moldovan care nu si-a primit salariul de 1 an de zile 4500 .Unde este dreptatea domnilor Liga si federatia in loc sa ajute o echipa care este la greu indiferent care este ea jigodiile mai rau o infunda .Rusine o sa faceti o liga 1 de rahat.

silviu74
silviu74  •  15 Mai 2014, 08:39

jegurile de la frf si lpf nu au avut curajul sa suspende terenul petrolului , caprele gaozare au anuntat repede ca au vandut toate biletele si stadionul va fi plin ca sa influenteze comisile !!! steaua este pedepsita pentru orice cu suspendarea terenului si amenzi de sute de milioane ! nu am auzit ca u cluj sa fie sanctionata pentru suporterul intrat in teren iar caprele gaozare au primit pentru incidente 10 000 ron !!!! hahahahahahahahahahahah, nu pot sa nu rad !

forumeer
forumeer  •  15 Mai 2014, 06:13

Incredibil, astia s-au caftit intre ei mai tare ca jevritele in groapa si au aprins cel putin 5-6 torte din ce-am vazut si au primit... o amenda! Steaua a luat o etapa pt 2 torte date la Cluj. Fabulos. Bine, asta-i mizilic pe langa sanctiunea de DOUA ETAPE fara suporteri pt returul din Cupa. Iar ne ajuta comisiile "steliste"... doar ca Steaua e cea mai aspru pedepsita din toata prima liga! Toata prima liga la un loc n-are 3 etape fara spectatori in acest sezon. Steaua are. Sa va iau fetele in madular celor din comisiile anti-steliste!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează