FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Vochin continuă războiul cu Reghecampf: "Sunt lucruri de educație elemantară! Pe lângă el, Șumudică s-a comportat normal"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2016 09:06

Andrei Vochin și Laurențiu Reghecampf continuă războiul declarațiilor, pornit săptămâna trecută.

După ce antrenorul Stelei a refuzat să dea curs invitaţiei lui Daum de a vorbi la sfârşitul finalei Cupei Ligii, Andrei Vochin, consilierul lui Burleanu şi omul care l-a adus pe tehnicianul neamţ în fruntea naţionalei, l-a înţepat pe "principalul" roş-albaştrilor.

"Avem în România antrenori civilizaţi, sper ca Reghecampf să fie doar excepţia de la regulă. Era de bun-simţ măcar să vină, să dea mâna şi să se salute cu Daum, nu să treci pe acolo și să te prefaci că nu vezi un om care e cineva pentru istoria fotbalului mondial. Puteai măcar să-l saluți, să-i lași numărul de telefon și vă puteați stabili o întâlnire undeva unde puteați discuta mai liniștit. Sunt lucruri de educație elementară. Doar nu ar fi avut selecţionerul pretenţia să discute după meci despre tactica Stelei.

Șumudică, așa cum îl vedeți exuberant la televizor, dezechilibrat de foarte multe ori, a avut o atitudine de om normal față de Daum. Și-au strâns mâna și au stat la masă.

Mă întreb dacă lui Reghecampf i-ar fi convenit să fie tratat la fel în cazul în care s-ar fi aflat într-o ţară străină. Politicos era ca el să-l trateze pe Daum ca pe un coleg de breaslă, nu neapărat ca pe un selecţioner", a declarat Vochin la DolceSport.

Citește și: Reghecampf a explicat CLAR motivul pentru care a REFUZAT să discute cu Daum: "Îl sun când vine în țară" » Ce plan are antrenorul Stelei 

Citește și: Prima reacție a lui Daum, după ce a fost evitat de Reghe: "Nu am avut nicio şansă, dar există telefon"

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„De ce vă acuză lumea că sunteți omul lui Becali?” » Răspunsul lui Mironică: „Am trăit incidente violente cu patronul FCSB”
Superliga
„De ce vă acuză lumea că sunteți omul lui Becali?” » Răspunsul lui Mironică: „Am trăit incidente violente cu patronul FCSB”
Muntenegru U21 – România U21, în preliminariile Euro 2025 » Al 5-lea gol al meciului
Nationala
Muntenegru U21 – România U21, în preliminariile Euro 2025 » Al 5-lea gol al meciului
Ia naștere o nouă superputere în Europa: cel mai bogat om al continentului și Red Bull sunt gata să cumpere clubul!
Campionate
Ia naștere o nouă superputere în Europa: cel mai bogat om al continentului și Red Bull sunt gata să cumpere clubul!

A jucat pentru România la un Mondial, apoi a ajuns la Campionatul de la Canal! » Povestea celei mai infame competiții din România: fotbal, muncă silnică și torturi aplicate de criminali de drept comun!

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (59)
ioan.h
ioan.h  •  20 Iulie 2016, 02:56
Postat de rumunek pe 19 Iulie 2016, 11:37

Rolul lui Vochin era sa medieze, nu sa genereze o astfel de situatie, el insa o foloseste ca sa plateasca polite. Scandalul intre ei e de cativa ani, Vochin fiind cel care l-a inceput in culise. Nu e normal sa vrei sa te intalnesti in ziua meciului cu un antrenor, la stadion, adica maxim o ora inaintea inceperii partidei. Despre ce vorbim aici? Credeti ca Loew s-a dus vreodata la Klopp inaintea inceperii supercupei cu Bayern sa vorbeasca despre Reus? Tipic românesc, a venit străinul, toată lumea in picioare, zâmbiți, fericiți, faceți cu mâna, pozarul la treabă.

Ai dreptate ! Am mai spus-o si repet: Chestia asta cu mersul la vestiare peste un antrenor/echipa, inainte /dupa meci e ca atunci cand ai treaba cu nevasta si vine vecinul si bate la geam sa-ti ceara o tigara... Pe vecin il cheama Vochin...

sooos1ck
sooos1ck  •  19 Iulie 2016, 22:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

940777835962411
John Birjovanu  •  19 Iulie 2016, 20:47

manelistul Reghe nu da mana cu toti oameni,el le strange mana si le vorbeste doar *** manelisti,poate peste vreo trei luni invata si DAUM o manea si nu il mai ocoleste,poate o sa cante cu Prodanca in duet..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează