INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB sare în apărarea lui Becali: „Eu am apreciat asta mereu” » Ce spune despre meciul cu Rangers

Marius Ștefănescu în FCSB - Rangers, scor 0-4. Foto: Cristi Preda (GSP)
Marius Ștefănescu în FCSB - Rangers, scor 0-4. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2024, 15:23 / Actualizat vineri, 25 octombrie 2024 16:40

Ionuț Rada (42 de ani), fostul jucător de la FCSB, a vorbit pentru GSP despre înfrângerea echipei cu Rangers, scor 0-4, dar și despre patronul formației, Gigi Becali (66 de ani).

FCSB a pierdut primul meci în Europa League, Rangers s-a impus în Scoția cu 4-0. Patronul echipei a criticat mai mulți jucători din cauza rezultatului final.

Ionuț Rada, despre Rangers - FCSB 4-0

Ionuț Rada a declarat că nu a înțeles decizia arbitrului de la începutul meciului, însă jucătorii ar fi trebuit să reacționeze diferit după aceea. Fostul fotbalist a vorbit și despre criticile aduse de Gigi Becali la adresa lui Malcom Edjouma.

„Am văzut meciul, îmi pare rău. A început destul de bine pentru FCSB, nu am înțeles decizia arbitrului. Îmi dau seama, nu le cade bine celor care au fost implicați, ca jucător de teren simți când e un fault sau nu. 

Pe de altă parte, ce s-a întâmplat după aceea, reacția trebuie să fie diferită, să nu fie o chestie de nervozitate, de nedreptate, ci să lupți în continuare. Într-adevăr, a fost și o echipă inedită aliniată, dar păstrează șansele de calificare, nu e un capăt de țară, au fost protejați mai mulți jucători.

Probabil, dacă meciul ar fi început cu 1-0, rezultatul ar fi fost diferit. Golurile au venit pe niște greșeli individuale. Indiferent cum sunt jucătorii individual, la început e OK, dar pe parcurs apar acele desincronizări, pentru că unii comunică diferit, unii nu au meciuri. La început, toată lumea e atentă, dar după aceea apare lipsa de omogenitate.

E un jucător (n.r. Edjouma) care în anumite meciuri a jucat bine, aseară nu i-au ieșit momentele OK. Nu e prima dată când patronul critică un jucător, posibil, dacă va juca la meciul următor, să îi fie mai ușor. Nu aș da vina doar pe un jucător. Sunt lucruri pe care domnul Becali le declară la cald. Sunt momente în care jucătorii nu se simt unii pe alții, apar astfel de momente.

Clar că declarațiile nu îi cad bine, dar e important să fie profesionist, e important să facă tot ce depinde de el pentru a ajuta echipa. Trebuie să se pregătească 100% atunci când se va apela la el”, a declarat Ionuț Rada, pentru GSP.

Dawa, după Rangers - FCSB/ foto Cristi Preda (GSP)
Birligea și Ngezana, după Rangers - FCSB/ foto Cristi Preda (GSP)
Imagini după Rangers - FCSB/ foto Cristi Preda (GSP)
Dawa, Birligea, Radunovic și Ngezana, după Rangers - FCSB/ foto Cristi Preda (GSP)
Daniel Popa, Vali Cretu și Pantiru, înainte de Rangers - FCSB/ foto Cristi Preda (GSP)
+3 FOTO

Ionuț Rada îi ia apărarea lui Gigi Becali

Fostul fotbalist a afirmat că și el a avut probleme cu Gigi Becali, însă mereu l-a apreciat.

„Am avut probleme cu domnul Becali ca orice jucător care greșea, am primit și eu critici, am avut discuții cu el față în față, însă eu l-am perceput ca pe un patron care pune suflet și ajută echipa. Oricum, nu îți cade bine când te critică.

Eu am apreciat că mereu încerca să își justifice anumite declarații date la cald și nu am putut să mă supăr, dar nu am avut probeleme gen să vorbească urât cu mine sau să nu mă respecte”, a mai declarat Ionuț Rada, pentru GSP.

Ionuț Rada, despre meciul dintre FCSB și Rapid

Fost jucător la ambele echipe, Ionuț Rada a declarat că nu poate ține cu nicio echipă în mod special, ci doar se bucură de fotbal

Un derby cunoscut, frumos, al suporterilor, al ambițiilor. Și patronii, probabil, vor suplimenta primele de joc, așa anticipez, la ultimele declarații fiecare a vorbit de celălalt. Chiar dacă patronul Gigi Becali va spune că nu dă prime, sunt sigur că la acest meci sunt destule orgolii și vor dori să motiveze jucătorii. Nu pot să țin cu niciuna, am un respect deosebit pentru Rapid sau Steaua, eu doar mă bucur de acest meci, sunt bucuros că am jucat pentru ambele

- Ionuț Rada

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Patronul din Superliga îl vrea pe jucătorul făcut praf de Gigi Becali: „L-aș lua oricând de la FCSB”
Superliga
Patronul din Superliga îl vrea pe jucătorul făcut praf de Gigi Becali: „L-aș lua oricând de la FCSB”
În plin divorț, soția lui Bogdan Vasiliu, rapidistul reținut de DNA, a transmis un mesaj neașteptat: „Mi-am făcut duș, m-am fardat...”
Stiri extrasport
În plin divorț, soția lui Bogdan Vasiliu, rapidistul reținut de DNA, a transmis un mesaj neașteptat: „Mi-am făcut duș, m-am fardat...”
Surpriză! Dan Petrescu l-a ales pe înlocuitorul lui Louis Munteanu! A jucat doar 144 de minute în acest sezon
Superliga
Surpriză! Dan Petrescu l-a ales pe înlocuitorul lui Louis Munteanu! A jucat doar 144 de minute în acest sezon

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează