FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA-RAPID, MÎINE, 15:30, LIVE VIDEO PE GSP.RO ŞI NAŢIONAL TV

"Rednic ne-a lucrat!"

Articol de - Publicat sambata, 15 martie 2008 00:00

Njock îl atacă violent pe fostul său antrenor de la Craiova

Jeremie Njock, vîrful împrumutat de olteni la belgienii din liga a doua FC Tubize, consideră că Mircea Rednic poartă o mare parte de vină în retrogradarea Universităţii de la finalul sezonului 2004 - 2005.

"Ne-a spus că va schimba în proporţie de 80 la sută fotbaliştii din lot. Ne-a dat peste cap, de aici a pornit totul! Nu mai înţelegeam nimic. De ce să schimbi din temelii echipa care în sezonul precedent terminase pe locul patru? I-a adus pe Gane şi pe Rubenilson, doi atacanţi care n-au dat un gol în cinci etape. S-a văzut ce inspirat a fost!", a spus camerunezul de 27 de ani pentru craiovamaxima.ro.

Njock îl acuză pe tehnicianul Rapidului că a creat tensiuni în vestiarul alb-albastru: "Una ne spunea şi alta făcea pe la spatele nostru. Poţi face asta doar cu oameni fără personalitate, or Craiova avea fotbalişti experimentaţi la acea oră în lot".

Rednic a răspuns atacurilor. "Craiovenii bat cîmpii! Am lăsat echipa pe 14, cu 5 puncte mai mult decît ultima clasată, Poli Iaşi. Moldovenii au terminat însă cu 18 puncte în plus faţă de Universitatea. Cum să spui că eu am fost de vină?", a declarat "Puriul" la Ştirile Sportive ale Antenei 1.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce
Campionate
Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce
Verdictul lui Adrian Porumboiu pentru golul lui Miculescu din Rangers - FCSB
Europa League
Verdictul lui Adrian Porumboiu pentru golul lui Miculescu din Rangers - FCSB
Gigi Becali și-a pulverizat jucătorul după Rangers - FCSB: „N-a contat! Dacă îl schimbam la pauză nu mai luam 2 goluri”
Europa League
Gigi Becali și-a pulverizat jucătorul după Rangers - FCSB: „N-a contat! Dacă îl schimbam la pauză nu mai luam 2 goluri”

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (9)
 •  15 Martie 2008, 12:25

Njock lasa-i drecu pe astia si hai inapoi la uta unde ti-a mers bine;)

 •  15 Martie 2008, 11:22

Bai cio roi spur cat, cine te crezi? Pai daca va batut ultima clasata ce draq vreti de la Craiova? Si in legatura cu Rednic: A antrena si Dinamo si Rapid si Craiova... Iar rezultate lipsa! Poate doar la ci ori!Pastrati voi aceasta cu rva de antrenor, dar aveti grija ca daca ii da altul cu 1 EURO mai mult o sa plece! Poate chiar dupa jucul cu Craiova!

 •  15 Martie 2008, 10:14

park e vorba..ca ne-ai lasat cu 5 puncte avans, sau eu stiu pe ce loc...e vorba ca ai adus toti jucatorii din lume care nu stiau fotbal...toti terminatii...despre asta este vorba...terminatule! ...si schimbati in 11-le Craiovei..va juca Barboianu nu Dananae!asta e clar!...a fost si sondaj...l-au si laudat pe Barboianu...asha ca schimbati!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close