FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

„Nu a fost îngerul din icoană” » Mama lui Denis Alibec, dezvăluiri șocante! De ce nu va mai juca niciodată la FCSB: „Avea jumătate de față strâmbă, iar domnul Becali...”

Emilia Stroe, mama atacantului Denis Alibec (33 de ani), a vorbit despre situația fiului său, liber de contract după despărțirea de Muaither.
Emilia Stroe, mama atacantului Denis Alibec (33 de ani), a vorbit despre situația fiului său, liber de contract după despărțirea de Muaither.

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2024 20:00 / Actualizat luni, 08 iulie 2024 20:14

Emilia Stroe, mama atacantului Denis Alibec (33 de ani), a vorbit despre situația fiului său, liber de contract după despărțirea de Muaither.

Emilia Stroe recunoaște că Denis Alibec nu a fost cel mai cuminte fotbalist de-a lungul carierei. Aceasta regretă că nu a vrut să rămână în Italia, preferând să se întoarcă în România. În 2014, Alibec se transfera de la Bologna la Astra.

Mama lui Denis Alibec a vorbit despre situația fiului ei: „Eu nu am spus nici că el a fost îngerul din icoană”

„A făcut alegeri greșite. Eu nu am spus nici că el a fost îngerul din icoană. Au fost alegerile lui. Când încă era în Italia, cei de la Bologna au vrut să îl dea în Serie B. El a ales să vină în România la insistențele domnului Giovanni. A mers la Astra, eu îmi doream să rămână în Italia”, a spus Emilia Stroe, la Liga Digi Sport.

Apoi, aceasta a fost întrebată dacă ea a fost cea care l-a sfătuit pe Denis să nu se întoarcă la FCSB în această vară. Emilia Stroe a spus că fotbalistul nu mai vrea să joace pentru bucureșteni din cauza relației pe care a avut-o cu Gigi Becali în perioada în care a jucat acolo (2017-2018).

Emilia Stroe spune că Denis va încerca să își gasească un contract în străinătate, iar dacă nu va găsi, se va întoarce la Farul.

Emilia Stroe spune că Denis Alibec nu va mai juca pentru FCSB: „Copilul meu a avut semi-pareză, iar domnul Becali zicea că se alintă”

„El nu a vrut să se întoarcă la Steaua din cauza a ceea ce s-a întâmplat în perioada în care a fost acolo. Copilul meu a avut semi-pareză, iar domnul Becali zicea că se alintă. El avea jumătate de față strâmbă.

Se consumă foarte mult. Nu vrea să vorbească despre problemele pe care le are. Nu iese în presă, așa este el. Dă foarte rar un interviu.

Își dorește să joace în continuare, sperăm să fie și sănătos. El vrea să joace până la 40 de ani. Domnul Hagi l-a ajutat să renunțe la ciocolată. Nu vrem să ne lăudăm, are oferte. Deocamdată nu a vorbit cu nimeni. Dacă nu va merge afară, va merge la Farul. Voi scrie o carte la un moment dat, pentru că sunt foarte multe de zis”, a mai spus Emilia Stroe.

VIDEO. Gigi Becali experimentează pentru a găsi formula perfectă pentru primul „11” al FCSB-ului: „S-ar putea să mai am nevoie de un atacant de careu”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu l-a recunoscut pe Gigi Becali și i-a cerut 50 de lei » Reacția patronului FCSB
Superliga
Nu l-a recunoscut pe Gigi Becali și i-a cerut 50 de lei » Reacția patronului FCSB
FCSB - Gloria Buzău, în etapa 12 din Superliga » Echipele de start + primele imagini de la stadion
Superliga
FCSB - Gloria Buzău, în etapa 12 din Superliga » Echipele de start + primele imagini de la stadion
Parma a rezistat eroic în 10 oameni. Cum s-au descurcat Dennis Man și Valentin Mihăilă
Stranieri
Parma a rezistat eroic în 10 oameni. Cum s-au descurcat Dennis Man și Valentin Mihăilă

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”


Comentarii (35)
Cristib2009
Cristib2009  •  09 Iulie 2024, 13:45

Ca fotbalist,a aratat ca este o petarda..Dar ca om ,sa te conduca mata la 30 de ani nu esti altceva decat un ***.O s o ia le masa si in pat cand v a ajunge sa se culce cu vreo fata sa i spuna daca este bine unde o baga.....Vai de steaua lui cazatoare de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prodanka
prodanka  •  09 Iulie 2024, 13:40
Postat de dr.jivago pe 09 Iulie 2024, 07:15

Aoleuuu , mama(i)e Stroe s-apuca de scris carti !!! Realizati??? Va fi cutremur la Bookfest !:) Tuna pe aici cu epitete care mai de care, mai coloraate ptr " The Talented Mr. Alibec" , in rolul regizorului Minghella, dnul Becali, om rau ,rau... Deci Becali ii da o caruta de bani năzurosului ,mofturos Alibec ( cativa neurochirurgi de afara ar trai bine cateva generatii ,cu familiile lor pe banii astia iar Mama(i)e Stroe ne explica ea, langa un ceaun de jumari ,cum sta treaba cu juniorul Alibec,care in.loc sa dea goluril la foc automat, era dezbărat de ciocolata de maestrul Hagi ....Bai, realizati , calitatea si savurosul scenariu? Deci Alibec, cu fața " semiparalizata" , un fel de Ionel , personajul lui Caragiale din schița " Vizita" , papă baxuri de ciocolata dar regreta ca n-a ramas la Bologna...Va dati seama ca, italienii aia ,sunt un fel de prostii satului ,cum platesc ei " fara numar, fara numar" sa le termine Alibec vitrinele cu ciocolata... Cam de teapa asta sunt si " marinarii" Radaslavescu si Louis Munteanu!!!! Radaslavescu ,un nimeni in sportul cu basica ,dar de un tupeu nemasurat , a fost la fel jignit de fraierul Becali ,care a platit si ptr el o basculantă de bani ... Ca să ce? L. Munteanu , talent speranta ,cere si asta bani ,de zici ca-i cercetator NASA...

mda, cam de ciocolată toată treaba.

Ss21
Ss21  •  09 Iulie 2024, 09:52

Nascut talent, disparut in obscuritate!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează