FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ovidiu Burcă a făcut praf transferurile lui Dinamo din mercato: „Cu tot respectul”

Dinamo și-a propus play-off-ul în sezonul viitor, foto: Facebook Dinamo București
Dinamo și-a propus play-off-ul în sezonul viitor, foto: Facebook Dinamo București

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2024 22:13 / Actualizat luni, 08 iulie 2024 22:24

Ovidiu Burcă (44 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo, a vorbit despre transferurile pe care „câinii” le-au făcut în această vară. Tehnicianul, liber de contract în acest moment, nu vede cu ochi buni mutările făcute, în contextul în care alb-roșii și-au propus play-off-ul în stagiunea următoare.

Dinamo a aplicat o strategie diferită în această perioadă de mercato. A legitimat tineri jucători români din străinătate. Prin vocea administratorului special Andrei Nicolescu, „câinii” și-au propus calificarea în play-off, obiectiv greu de realizat în viziunea lui Burcă.

Ovidiu Burcă, despre transferurile făcute de Dinamo: „Ar fi o surpriză ca lotul de juniori să intre în play-off”

Dinamo are șanse mici să intre în play-off în viziunea lui Ovidiu Burcă. Transferurile nu l-au dat pe spate pe fostul tehnician al alb-roșilor. Lotul actual nu este suficient de puternic pentru un obiectiv atât de îndrăzneț, crede Burcă.

Tehnicianul nu a fost convins nici de venirea lui Raul Opruț (26 de ani), cel care a cochetat cu echipa națională și a venit de la Hermannstadt.

„Din punctul de vedere al transferurilor, nu mi se pare nimic spectaculos. Este o idee bună faptul că se încearcă repatrierea unor tineri plecați să-și încerce norocul afară. Mă rog, după modelul Dennis Politic, pe care noi l-am adus din Anglia. Probabil se încearcă aceeași rețetă. Totuși, cei care au venit vara asta sunt jucători mult mai tineri decât era Politic. El făcuse un sezon în liga a 3-a din Anglia, ceea ce nu e ușor.

Acum au venit jucători un pic mai tineri, care nu au nimic în spate. În afară de Cîrjan, spun. Sunt tineri, sunt de perspectivă. Când afirmi că vrei playoff-ul, nu știu dacă strategia… Mi-e destul de greu să cred că pot face surpriza asta. Ar fi o surpriză dacă mă întrebați cu lotul actual de juniori să se califice în playoff.”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru Playsport.

Dinamo i-a transferat în această vară pe Alexandru Roșca, Kennedy Boateng, Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Cristian Licsandru, Raul Rotund, Răzvan Pașcalău și Raul Opruț. „Câinii” debutează în noul sezon pe terenul vicecampioanei CFR Cluj. Duelul are loc duminică, 14 iulie, de la 19:00.

Opruț e un jucător interesant, dar un jucător care a evoluat la Hermannstadt. Cu tot respectul, Dinamo înseamnă altceva. Presiunea pe care o ai la Dinamo este mult mai mare, rămâne de văzut în continuare dacă se va adapta. Gândiți-vă că a plecat în Belgia și nu la una dintre echipele cele mai importante, fără să se impună.

S-a întors la Hermannstadt, poate-l va ajuta această experiență și se va impune la un club ca Dinamo. Dar nu vine ca o certitudine extraordinară, așa. Am văzut că au adus și un fundaș central din campionatul austriac. Nu-l cunosc foarte bine. Când afirmi că vrei să te clasezi în primele 6, e nevoie de mai mult, parcă

- Ovidiu Burcă, fostul antrenor al lui Dinamo

VIDEO. Zeljko Kopic, cum se pregătește Dinamo de meciul cu CFR Cluj: „Am studiat echipa”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu l-a recunoscut pe Gigi Becali și i-a cerut 50 de lei » Reacția patronului FCSB
Superliga
Nu l-a recunoscut pe Gigi Becali și i-a cerut 50 de lei » Reacția patronului FCSB
FCSB - Gloria Buzău, în etapa 12 din Superliga » Echipele de start + primele imagini de la stadion
Superliga
FCSB - Gloria Buzău, în etapa 12 din Superliga » Echipele de start + primele imagini de la stadion
Parma a rezistat eroic în 10 oameni. Cum s-au descurcat Dennis Man și Valentin Mihăilă
Stranieri
Parma a rezistat eroic în 10 oameni. Cum s-au descurcat Dennis Man și Valentin Mihăilă

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”


Comentarii (14)
elgabri
elgabri  •  11 Iulie 2024, 07:55

Viitorul lui Dinamo este aici !!

blackknight
blackknight  •  09 Iulie 2024, 22:52
Postat de rocky3 pe 09 Iulie 2024, 09:31

Candidați 100% la playaut!

nu mor cainii cand vor .... stii tu

creeperno534
creeperno534  •  09 Iulie 2024, 22:31

Cand s-au facut transferuri mai proaste pe vremea ta, erai multumit de lot

Vezi toate comentariile (14)
Comentează