FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GLORIA BUZĂU

GALERIE FOTO Octavian Popescu i-a dat replica lui Gigi Becali » Gesturi „speciale” după golurile cu Buzău

Octavian Popescu (21 de ani)a reușit o „dublă” în meciul cu Gloria Buzău, din runda cu numărul #12 din Superliga. +20   FOTO
Octavian Popescu (21 de ani)a reușit o „dublă” în meciul cu Gloria Buzău, din runda cu numărul #12 din Superliga.

Articol de - Publicat duminica, 06 octombrie 2024 22:39 / Actualizat duminica, 06 octombrie 2024 23:28

Octavian Popescu (21 de ani) a reușit o „dublă”, prima a lui în cariera la FCSB, în meciul cu Gloria Buzău, din runda cu numărul #12 din Superliga.

După ce Gigi Becali l-a criticat pe Octavian Popescu pentru faptul că s-a vopsit blond, „decarul” campioanei i-a dat imediat replica patronului.

„Se vopsesc ăia mari, Neymar și alții. Dar ei sunt vedete, ei se vopsesc ca vedete. Când ești vedetă, poți să faci asta. Dar când nu ești vedetă, nu mai poți să faci. Goluri să dea dacă are ocazia, că nu prea are cum să dea de pe margine. Eu o să vorbesc cu jucătorii despre fotbal, ca ei să înțeleagă”, spusese Gigi Becali, despre Octavian Popescu.

FOTO. Octavian Popescu, „dublă” în meciul cu Gloria Buzău și gesturi speciale cu trimitere la declarațiile lui Becali

+15 FOTO

Titular în FCSB - Gloria Buzău, Octavian Popescu a marcat prima „dublă” din carieră, iar execuțiile au fost superbe. La primul, l-a învins pe Lazar dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, iar la al doilea a trimis mingea în plasa laterală a colțului lung, după o pasă venită de la Valentin Crețu.

După al doilea gol, fotbalistul s-a aruncat în genunchi și și-a trecut ambele mâini prin păr, aluzie că schimbarea formei fotbalistice a venit după cea a look-ului.

Octavian Popescu nu mai marcase de un an!

Ultimul gol marcat de Octavian Popescu a fost pe 24 septembrie 2023. Acesta înscria într-un succes categoric al celor de la FCSB la Sepsi, scor 5-2.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ianis Hagi, bun și rău: pasă de gol și cartonaș roșu direct în 33 de minute pentru Rangers, la revenirea în prima echipă!
Stranieri
Ianis Hagi, bun și rău: pasă de gol și cartonaș roșu direct în 33 de minute pentru Rangers, la revenirea în prima echipă!
Nu a mai rezistat: Gigi Becali l-a scos de pe teren în minutul 28, la 0-1 cu Buzău!
Superliga
Nu a mai rezistat: Gigi Becali l-a scos de pe teren în minutul 28, la 0-1 cu Buzău!
Ședință de urgență la Rapid » Ce urmează după eșecul lamentabil cu FC Botoșani
Superliga
Ședință de urgență la Rapid » Ce urmează după eșecul lamentabil cu FC Botoșani

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

EXCLUSIV „Securistul era arbitru de Divizia C, voia să mă racoleze” » Interviu cu actorul Mihai Călin despre teatru, viața aspră din comunism și Revoluția din '89: „I-am dat două palme Claudiei, știam că glonțul face pneumonie”


Comentarii (5)
reddog2100
reddog2100  •  06 Octombrie 2024, 23:53

Dupa ce e frumos de speriat,natura asta a fost cam vitrega cu el,cu scoala nu si-a pus mintea ca nu merita,doar il plateste Gigi si fara abac si abecedar,i a venit si lui o idee asa mai sofisticata si s-a vopsit transformandu-se din moldovean in neamt bavarez!

Numeuser
Numeuser  •  06 Octombrie 2024, 23:26

Nici "danke schanke" nu avea așa mutră de meltean ca ăsta.

Vp344Jm
Vp344Jm  •  06 Octombrie 2024, 23:22

Tu te-ai mai uitata in oglinda in ultima saptamana?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează