FOTBAL  »  Superliga  »  DISCURS

Zeljko Kopic, discurs dur în vestiar după eșecul cu FCSB. Ce a cerut croatul după meci

Zeljko Kopic a fost non-stop cu gura pe elevii săi / FOTO: GSP
Zeljko Kopic a fost non-stop cu gura pe elevii săi / FOTO: GSP

Articol de - Publicat luni, 21 octombrie 2024 16:37 / Actualizat luni, 21 octombrie 2024 17:35

Zeljko Kopic, antrenorul de la Dinamo, a acceptat cu greu înfrângerea suferită în fața celor de la FCSB, scor 2-0. Croatul a ordonat o adunare de urgență după meci, la Săftica.

Tehnicianul dinamovist le-a reproșat elevilor săi în vestiar, după meci, că „nu s-au ridicat la nivelul unui asemenea meci, nu au meritat tricoul lui Dinamo și i-a acuzat că au fost individualiști”, scrie prosport.ro.

Imediat după discuția din vestiar, croatul a convocat o ședință la Săftica pentru a discuta mai amplu. Acolo și-ar fi făcut apariția și Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”.

Rareș Ilie, interviu EXCLUSIV pentru GSP, după scandalul cu Elveția: „Orice făceam în Giulești, ieșeam șifonat”
NICE
Rareș Ilie, interviu EXCLUSIV pentru GSP, după scandalul cu Elveția: „Orice făceam în Giulești, ieșeam șifonat”

Florentin Petre despre discursul lui Kopic: „Ei aveau capetele plecate”

Florentin Petre, antrenorul secund al dinamoviștilor, a vorbit și el despre discursul din vestiar al lui Kopic.

Secundul lui Kopic a punctat că elevii săi erau vizibil afectați de rezultatul partidei, iar croatul le-a transmis că „puteau mai mult” și „i-a încurajat pe jucători”.

„Kopic le-a spus că fost un meci în care se putea mult mai mult. Puteam scoate mult mai mult din el. Nu e vorba că îl puteam câștiga sau nu, e vorba de faptul că jucătorii noștri puteau mai mult datorită calității lor. Suntem alături de ei, mergem mai departe și ne concentrăm la următorul meci.

Antrenorul i-a încurajat pe jucători, iar ei aveau capetele plecate. Nu poți face altceva, pentru că timpul nu îl mai poți da înapoi. Diferența de valoare și de calitate nu a fost foarte mare între jucătorii noștri și ai lor.

Este o înfrângere dureroasă pentru că am jucat cu rivalul de o viață și orice înfrângere doare, oricum. Când crești cu spiritul ăsta, nu prea dormi noaptea după meciuri dintr-astea. Nu se doarme bine după meciuri dintr-astea, dormi puțin.

Te gândești la fel și fel de lucruri. Ce frumos ar fi fost dacă am fi câștigat. Sau am pierdut acum, trebuie să vedem ce facem la meciul următor, să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut. Ca antrenor e greu să treci prin momente de acest fel”, a declarat Florentin Petre, conform fanatik.ro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”
Superliga
Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”
Marius Șumudică, gest suburban după al treilea gol al Rapidului » Derapajul antrenorului care a purtat o geacă de 1.800 de euro pe Giulești
Superliga
Marius Șumudică, gest suburban după al treilea gol al Rapidului » Derapajul antrenorului care a purtat o geacă de 1.800 de euro pe Giulești
Denis Alibec, distrus după ce Farul a fost umilită de Rapid: „Cea mai rușinoasă înfrângere din cariera mea”
Superliga
Denis Alibec, distrus după ce Farul a fost umilită de Rapid: „Cea mai rușinoasă înfrângere din cariera mea”

"M-am născut în Siberia, într-un oraș doar de militari". Mutată la București în 2003, Tania a ajutat sute de români

„Ți s-a propus să trișezi?” » Tătărușanu răspunde la 10 întrebări delicate: „A ieșit scandal în vestiar” / „Atunci am vrut să mă las!”


Comentarii (2)
mario_rdfe_
mario_rdfe_  •  21 Octombrie 2024, 21:33

Sunt si voi ramane un sustinator al lui Kopic...dar aseara a gresit tot ! Toate deciziile lui au fost extrem de ciudate, nu vreau sa ma gandesc la altceva.. dar este imposibil de explicat deciziile lui ! Deci...iti scoti cei mai buni oameni de pe teren, singurii de la care asteptai o sclipire...ok, am inteles, erau obositi..dar lasai macar unul acolo in fara, nu ii schimbi frate pe toti decat cand stii ca inlocuitorii sunt macar de nivel apropiat ...dar tu ii scoti si ii bagi pe Bani si Marginean..in situatia in care inca sperai sa egalezi in fata unui fcsb care desi a castigat absolut meritat, nu a stralucit si puteai scoate un punct ! Apoi, iti vezi fundasii ca paseaza la nesfarsit intre ei si cu portarul...nu doar ca asta nu iti aduce ceva bun, dar te pune si in pericol ptr ca aia faceau pressing pe ei si aproape de fiecare data le luau mingea ! Strigi la ei ma nene...baaaa nu mai jucati asa ! Nu esti in stare sa o cari sus, macar arunc o in fata acolo poate iese ceva...! Dar tu stai si te uiti la ei ! Apoi, ai pe banca jucatori ofensivi si nu ii arunci in teren pe final, din contra...bagi doi fundasi laterali ! Bai,nu stiu ce sa zic...sunt doua variante, ori nu ai vrut ori iti era frica sa nu iei prea multe...dar cum nu jucai cu Barcelona..mai degraba cred in prima varianta ! Nu zice nimeni ca ii bateai..fcsb fiind net superioara, dar incerci ma nene...faci schimbari logice, iar ceea ce a facut Kopic aseara a fost total ilogic !

RockerDinamo
RockerDinamo  •  21 Octombrie 2024, 17:19

Din pacate, orice discurs a avut, mai mult sau mai puțin real, Kopic NU ESTE UN ANTRENOR CAPABIL SA DUCA ECHIPA IN PLAY-OFF ... per ansamblu, echipa a jucat foarte prost mai toate jocurile "importante", chiar dacă a avut și (f putine) perioade bune de joc în mai toate aceleași meciuri. În plus, Kopic cu Pacala cel Mic, Nicolescu, sunt o "echipa" foarte slaba. Transferurile sunt nereușite în mai toate cazurile, pregătirea fizica este una deplorabila ... iar astea culminează cu mizeria de joc cu "construcție de la portar", care în cazul nostru arata, de fapt, impotenta și incompetenta profesionala a tuturor celor implicati. În plus, tinerii sunt mult sub ceea ce s-ar fi așteptat oricine de la un jucator "crescut" afara ... n-au nimic în ei care macar sa te facă sa speri ca poate vor ajunge fotbaliști cândva, exceptia fiind la momentul actual doar Cirjan. Groaznica prestația tuturor în derby, cu exceptia lui Gnahore ... dar vine Ramadanul și "cade" si asta, la fel ca la precedentul, mai mult ca sigur!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează