FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

A primit nota 7 în derby și dezvăluie următoarea țintă setată de FCSB: „Ne gândim la asta”

Mihai Popescu e pe cai mari la FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP) +11   FOTO
Mihai Popescu e pe cai mari la FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de , , - Publicat luni, 21 octombrie 2024 19:25 / Actualizat marti, 22 octombrie 2024 00:03

Mihai Popescu, 31 de ani, a bifat, duminică seara, primul său Derby de România din postura de fotbalist al roș-albaștrilor. Stoperul de la FCSB evoluase în 8 derby-uri în tricoul lui Dinamo, dar a schimbat tabăra în septembrie, când Becali l-a acontat de la Farul.

Fundașul central a substituit absența lui Ngezana și a avut o evoluție apreciată în centrul defensivei, care l-a determinat pe finanțatorul de la FCSB să-l propună la prima reprezentativă. Mihai Popescu a primit nota 7 din partea Gazetei, acesta explicând că partida cu Dinamo nu a avut o încărcătură aparte pentru el.

Mihai Popescu și-a învins prima dragoste, acum e cu gândul la Rangers: „Meci bun și să luăm trei puncte!”

Musceleanul Popescu a descifrat victoria cu Dinamo și a vorbit despre următorul obiectiv al roș-albaștrilor: trei puncte în deplasarea cu Rangers din Europa League.

„A fost un meci ca oricare altul, mă bucur că am câștigat și am ieșit sănătos de pe teren, asta este cel mai important.

Am bifat derby-ul și din cealaltă parte, mă bucur că am bifat o victorie și sper s-o ținem tot așa. Diferența s-a văzut la sfârșit. Dinamo are o echipă bună, cei de acolo au avut șansele lor, dar mă bucur că n-au reușit să înscrie și că am câștigat.

Suntem echipă de podium, o să ne batem la campionat, însă luăm toate meciurile pe rând, sunt sigur că o să urcăm în clasament. De aici înainte, ne gândim la meciul cu Rangers, să facem un nou meci bun și să luăm trei puncte”, a afirmat fundașul central al campioanei, cel care a cucerit titlul cu Farul în 2022.

Eu cred că Popescu va fi la echipa națională. A și fost Mircea Lucescu în tribună. La ora asta nu ai alt fundaș central român. E Drăgușin, iar după el e Mihai Popescu.

- Gigi Becali, patron FCSB

Se adeverește previziunea de acum 6 ani?

Dacă Mihai Popescu ar ajunge la națională, s-ar adeveri previziunea făcută de unul dintre primii antrenori ai fotbalistului, Constantin „Telu” Stancu, cel care l-a pregătit în 2010 la Sporting Pitești. În august 2018, după ce Popescu marca în derby-ul FCSB - Dinamo 3-3, tehnicianul declara pentu GSP.ro:

„Era un copil foarte cuminte, muncitor și disciplinat. Mă bucur mult pentru el, se vedea încă de atunci că e un fundaș central bun, cu calități foarte bune. Mi-a plăcut mult de el de la început. A reușit să ajungă la Dinamo, unde nu ajunge orice jucător. Părinții lui erau niște oameni normali, foarte calculați, iar el e un băiat de caracter și provine dintr-o familie în regulă.

Are talie și deposedări foarte bune, un joc de cap excelent, pasează destul de bine. Are calități foarte bune pentru un fundaș, dar întotdeauna e loc de îmbunătățiri. Are șanse să ajungă la națională, după părerea mea”, spunea „Telu” Stancu la acel moment.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”
Superliga
Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”
Marius Șumudică, gest suburban după al treilea gol al Rapidului » Derapajul antrenorului care a purtat o geacă de 1.800 de euro pe Giulești
Superliga
Marius Șumudică, gest suburban după al treilea gol al Rapidului » Derapajul antrenorului care a purtat o geacă de 1.800 de euro pe Giulești
Denis Alibec, distrus după ce Farul a fost umilită de Rapid: „Cea mai rușinoasă înfrângere din cariera mea”
Superliga
Denis Alibec, distrus după ce Farul a fost umilită de Rapid: „Cea mai rușinoasă înfrângere din cariera mea”

"M-am născut în Siberia, într-un oraș doar de militari". Mutată la București în 2003, Tania a ajutat sute de români

„Ți s-a propus să trișezi?” » Tătărușanu răspunde la 10 întrebări delicate: „A ieșit scandal în vestiar” / „Atunci am vrut să mă las!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează