SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR 2015, SINGAPORE, 26 OCTOMBRIE - 1 NOIEMBRIE

De ce a pierdut Simona Halep? 4 explicații pentru jocul slab cu Radwanska

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2015 11:13

Simona Halep a pierdut meciul trei din Grupele de la Turneul Campioanelor împotriva lui Agnieszka Radwanska, scor 6-7 (5), 1-6 și a fost eliminată de la turneul din Singapore.

  • Simona Halep a reușit să concretizeze o singură minge de break, din 9 oportunități. Exceptînd finalul setului doi, cînd Radwanska beneficia de superîncredere, poloneza a fost slabă la serviciu și jucătoarea noastră putea profita. N-a făcut-o, așa că s-a ajuns într-un tiebreak de foarte tristă amintire;
  • A urcat la fileu, dar a fost nesigură. Foarte agresivă, Simona nu a știut să bifeze unele puncte foarte importante. Mai multe "scurte" nereușite ale polonezei nu au fost returnate inspirat de româncă și asta a fost una dintre cheile meciului;
  • Simona avea șanse să se califice și dacă pierde în 3 seturi. Singura condiție pentru a mai avea emoții în disputa dintre Șarapova și Pennetta era ca Simona să își adjudece minimum un set. Dar jucătoarea noastră a părut într-o degringoladă completă în cea de-a doua parte a meciului și a cedat sec. Încă o dată, un anume defetism a împiedicat-o să lupte pînă la capăt!
  • Deci Radwanska a evoluat în mai multe turnee (23) decît Simona (16), românca a părut mult mai obosită în schimburile lungi. Românca a fost filmată adeseori respirînd greu după efort prelungit, în timp ce Radwanska a afișat o prospețime continuă.

CLASAMENTUL GRUPEI ROŞII:

Jucătoare Victorii Seturi
1. Maria Șarapova 3 6-1
2. Agnieszka Radwanska 1 3-4
3. Simona Halep 1 2-4
4. Flavia Pennetta 1 2-4

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2 » Coșmar o oră, apoi remontada DE VIS, cu hat-trick al viitorului „Balon de Aur”!
Liga Campionilor
Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2 » Coșmar o oră, apoi remontada DE VIS, cu hat-trick al viitorului „Balon de Aur”!
Ianis Hagi, trimis la echipa a doua a lui Rangers chiar de ziua lui » A dat gol direct din corner!
Stranieri
Ianis Hagi, trimis la echipa a doua a lui Rangers chiar de ziua lui » A dat gol direct din corner!
Fiul lui Didi Prodan s-a născut la Glasgow și anunță cu cine va ține în meciul Rangers - FCSB: „2-0!” » Mărturie emoționantă: „Nici nu vedeam mingea din cauza lacrimilor”
Europa League
Fiul lui Didi Prodan s-a născut la Glasgow și anunță cu cine va ține în meciul Rangers - FCSB: „2-0!” » Mărturie emoționantă: „Nici nu vedeam mingea din cauza lacrimilor”

„Înotam, iar bătăile inimii răsunau ca un motor surd: eu sunt, eu sunt, eu sunt” » Povestea răscolitoare a scriitoarei Sylvia Plath și a singurului ei sprijin într-o luptă teribilă: „Abia îmi țin capul deasupra apei”

Drăgușin la Inter? Schimbul pe care nerazzurrii îl pun la cale cu Tottenham


Comentarii (40)
10202789258531585
Ulise Sender  •  30 Octombrie 2015, 13:50

dar Muguruza de ce este pe locul 3 (veniind de pe 20+) ? ...... dar Pennetta de ce este pe locul 8 (fost 6) ? ...... tot conjuctural ? daca aceste pozitii nu sunt pe merit, atunci cine sa ocupe primele locuri? alte jucatoare? in alte conjucturi? ...... toti cei care considerati acest clasament ca fiind "fals - nerealist" , gresiti! ...... ce nu pricepeti din intocmirea acestui clasament !? ... .... CLASAMENTUL ESTE DAT DE NUMARUL DE PUNCTE CASTIGATE LA TURNEELE LA CARE A PARTICIPAT IN DECURS DE UN AN ! .... din acest punct de vedere, Simona si nu numai ea, are numarul real de puncte (nu exista bonusuri in puncte!) castigate in urma rezultatelor MUNCITE CU SUDOARE pe teren, INTR-O PERMANENTA DEPLASARE PE GLOB!, uneori chiar la temperaturi caniculare in acelasi timp in care voi, astia *** ce scoateti mereu pe "nari" jigniri ordinare si stati tolaniti in fotoliu cu berea siroindu-va pe barba si pe haine ... voi astia, TOCMAI VOI ASTIA aveti de comentat ceva si de jignit la adresa sportivilor in general iar in acest caz, al Simonei ... ... cum spuneam, e foarte simplu intocmit acest clasament, iar SIMONA (exceptand-o pe Serena) are cele mai multe puncte ... SI PUNCT!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10204180775274597
Octavian Cadia  •  30 Octombrie 2015, 12:03

DECE toate retururile Simonei , vin spre centrul terenului adversarei..? ? Dece nu vede cele mai usoare lovituri pentru ea si grele sau imposibile pentru adversare...? ? Dece , dupa ce a ajuns din intamplare pe locul doi vede ca nu are conditie fizica......Ce fel de antrenor..sau antrenori plateste..? ? CAT TENIS TREBUIE SA JOCI , CA SA AFLI CA NUMAI DIN CENTRUL RACHETEI MINGEA se DUCE IN LINIE DREAPTA CU O MARE VITEZA.........Sau poate banii din contul tau iti dau o liniste patriarhala..tipic romaneasca..........Pacat Simona.....mare pacat......

924588264286216
Mihai Suhani  •  30 Octombrie 2015, 11:37

Halep are nevoie de doua lucruri sa constientizeze ca este numarul doi mondial si sa participe la fiecare turneu pentru a-l castiga si nu pentru a se simti bine si in al doilea rand are nevoie de o mentalitate de invingator care din pacate lipseste si altor sportivi romani,iar pentru a dobandi aceasta mentalitate are nevoie in primul rand de un psiholog bun faptul ca nu are un fizic care sa o avantajeze nu e vina ei dar trebuie sa invete sa fie mai agresiva, sa serveasca mai bine , sa vina la fileu si sa incerce sa-si castige punctele atacand si nu aparandu-se

Vezi toate comentariile (40)
Comentează