FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Florin Niță a anunțat când ia în calcul să se retragă: „Abia atunci voi vedea”

Florin Niță
Florin Niță

Articol de - Publicat duminica, 06 octombrie 2024, 18:22 / Actualizat duminica, 06 octombrie 2024 18:45

Florin Niță (37 de ani), portarul echipei naționale, a declarat că are ca obiectiv prezența la Campionatul Mondial din 2026. Abia apoi ia în calcul să se retragă.

Niță, transferat la Damac în această vară, a vorbit despre meciurile cu Cipru și Lituania din Liga Națiunilor. „Tricolorii” îi înfruntă pe ciprioți pe 12 octombrie și pe lituanieni pe 15 octombrie.

Parma a rezistat eroic în 10 oameni. Cum s-au descurcat Dennis Man și Valentin Mihăilă
BOLOGNA - PARMA
Parma a rezistat eroic în 10 oameni. Cum s-au descurcat Dennis Man și Valentin Mihăilă

VIDEO. Florin Niță: „Vreau la Mondial, apoi vom vedea”

„Am venit cu gândul de a câștiga, sper să ne asigurăm prima poziție. Noi nu trebuie să lăsăm garda jos, indiferent de adversar. Trebuie să tratăm cu seriozitate fiecare adversar. După aceste două meciuri am putea să spunem că suntem 90% calificați. Nu simt presiune suplimentară pentru că sunt veteran, mă simt ca la 25 de ani.

Mă bucur că încă mai sunt aici și vreau să fiu și la Mondial. Mă bucur că sunt aici și vreau să profit de fiecare clipă pe care o petrec cu această echipă minunată. Vreau să ajung la Mondial, aceasta e ținta mea. Abia apoi vom vedea ce va mai fi”, a declarat Florin Niță, într-un interviu pentru FRF.

Apoi, portarul titular la EURO 2024 între buturile României a abordat mai multe subiecte.

Florin Niță, despre...

...despre transferul la Damac: „Eu m-am acomodat în Arabia Saudită, e o țară călduroasă. Le mulțumesc lui Stanciu și lui Mister Contra, dar și celorlalți oameni din staff. Am noroc, sunt mai mulți români și m-am acomodat repede”.

...despre Majed Abdullah, atacantul căruia i-a acordat primul ajutor în meciul cu Al Shabab: „A fost un moment de sclipire la acea fază, am zis să intervin, nu puteam să stau. Mă simțeam iresponsabil dacă stăteam și doar mă uitam”.

...despre Ștefan Târnovanu, titular în meciul tur cu Lituania: „Lui Târnovanu i-am spus să se monteze pentru meciul pe care îl aveam și să joace fotbal, nu are nimic mai mult de făcut”

...despre colaborarea cu Mircea Lucescu: „Nu m-am gândit că voi lucra cu domnul Mircea Lucescu. E doxă de fotbal, ai ce să înveți tot timpul de la el. E un exemplu pentru fiecare generație”.

...despre fanii echipei naționale: „Fanilor le transmit să iubească această echipă și la bine și la greu și să susțină echipa națională, pentru că avem nevoie de ei la fiecare meci”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ședință de urgență la Rapid » Ce urmează după eșecul lamentabil cu FC Botoșani
Superliga
Ședință de urgență la Rapid » Ce urmează după eșecul lamentabil cu FC Botoșani
Nu l-a recunoscut pe Gigi Becali și i-a cerut 50 de lei » Reacția patronului FCSB
Superliga
Nu l-a recunoscut pe Gigi Becali și i-a cerut 50 de lei » Reacția patronului FCSB
Cristina Neagu, deasupra tuturor! » A devenit cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor
Handbal
Cristina Neagu, deasupra tuturor! » A devenit cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

EXCLUSIV „Securistul era arbitru de Divizia C, voia să mă racoleze” » Interviu cu actorul Mihai Călin despre teatru, viața aspră din comunism și Revoluția din '89: „I-am dat două palme Claudiei, știam că glonțul face pneumonie”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează