INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIERSHIP

GALERIE FOTO Ianis Hagi, bun și rău: pasă de gol și cartonaș roșu direct în 33 de minute pentru Rangers, la revenirea în prima echipă!

Ianis Hagi, eliminat în
Ianis Hagi, eliminat în

Articol de , - Publicat duminica, 06 octombrie 2024 23:58 / Actualizat luni, 07 octombrie 2024 00:29

Ianis Hagi a revenit pe teren pentru prima echipă a lui Rangers în victoria cu St. Johnstone, scor 2-0. Mai întâi a pasat decisiv la al doilea gol al partidei, apoi a fost eliminat după o intrare extrem de dură.

La revenirea pe teren pentru Rangers, după ce fusese trecut pe linie moartă din cauza problemei contractuale, Ianis Hagi a fost înger și demon pentru echipa lui. A intrat pe teren la pauza scorului, când Rangers conducea cu 1-0, după golul reușit de Cerny.

Românul a fost foarte activ, schimbându-și de mult ori poziția în teren. A lovit decisiv în minutul 58. Aflat la 35 de metri de poartă, într-o zonă centrală, Ianis a trimis o pasă frumoasă, cu interiorul, către Cerny, care a intrat în careu și a marcat al doilea gol în acest meci.

GALERIE FOTO. Ianis Hagi a luat cartonaș roșu la primul meci pentru Rangers

Ianis Hagi, din nou pe teren pentru Rangers / foto: Imago Images
Ianis Hagi, din nou pe teren pentru Rangers / foto: Imago Images
Ianis Hagi, din nou pe teren pentru Rangers / foto: Imago Images
Ianis Hagi, din nou pe teren pentru Rangers / foto: Imago Images
+16 FOTO

După încă 20 de minute în care a alergat foarte mult, dar fără reușite, Ianis a avut o intrare foarte dură, cu talpa pe tibia unui adversar. „Centralul” i-a acordat cartonașul galben, apoi a revăzut faza la monitorul VAR și a decis să îl elimine pe Ianis. Românul a contestat vehement decizia.

După ce a luat roșu direct, Hagi va fi suspendat în următoarele două partide de campionat ale lui Rangers. Acesta nu este pe lista de Europa League și nu va putea să joace în meciul cu FCSB, programat pe 24 octombrie. Acesta a fost selecționat de Mircea Lucescu pentru „dubla” cu Cipru și Lituania.

FINAL. Rangers - St. Johnstone 2-0

  • A marcat: Cerny 34, 58
  • Cartonaș roșu: Ianis Hagi 79

Echipele de start:

Rangers (4-2-3-1): Butland - Tavernier, Souttar, Propper, Jefte - Raskin, Diomande - Cerny, Bajrami, McCausland - Dessers
Rezerve: Kelly - Balogun, Barron, Dowell, Fraser, Igamane, Hagi, Kasanwirjo, Sterling
Antrenor: Phillipe Clement

St. Johnstone (3-4-1-2): Sinclair - Essel, Neilson, Sanders - Wright, Spangler, Smith, Raymond - Kirk - Kimpioka, Clark
Rezerve: Rae - Bright, Carey, Franczak, Keltjens, Kucheriavyi, MacPherson, McPake, Sidibeh
Antrenor: Simo Valakari

Stadion: Ibrox Park (Glasgow)
Arbitru: David Dickinson

Ianis Hagi s-a întors la prima echipă a lui Rangers

Mijlocașul român în vârstă de 25 de ani s-a antrenat doar cu echipa a doua a clubului scoțian după revenirea de la Deportivo Alaves, club la care a fost împrumutat în sezonul precedent.

Motivul a fost o clauză din contractul lui Ianis, care i-ar fi mărit salariul de la 1 milion de euro pe an la 1,3 milioane. Românul mai trebuia să bifeze un singur meci în tricoul lui Rangers pentru ca această clauză să fie activată, drept pentru care a fost trimis la echipa secundă.

Ianis nu a evoluat pentru trupa lui Philippe Clement în partida pierdută în Europa League, 1-4 cu Lyon, deoarece nu a fost înscris pe lista UEFA de către clubul scoțian.

Cu toate acestea, mijlocașul român face parte din lotul lui Rangers pentru partida din această seară, dar va începe partida pe banca de rezerve.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ianis Hagi, bun și rău: pasă de gol și cartonaș roșu direct în 33 de minute pentru Rangers, la revenirea în prima echipă!
Stranieri
Ianis Hagi, bun și rău: pasă de gol și cartonaș roșu direct în 33 de minute pentru Rangers, la revenirea în prima echipă!
Nu a mai rezistat: Gigi Becali l-a scos de pe teren în minutul 28, la 0-1 cu Buzău!
Superliga
Nu a mai rezistat: Gigi Becali l-a scos de pe teren în minutul 28, la 0-1 cu Buzău!
Ședință de urgență la Rapid » Ce urmează după eșecul lamentabil cu FC Botoșani
Superliga
Ședință de urgență la Rapid » Ce urmează după eșecul lamentabil cu FC Botoșani

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

EXCLUSIV „Securistul era arbitru de Divizia C, voia să mă racoleze” » Interviu cu actorul Mihai Călin despre teatru, viața aspră din comunism și Revoluția din '89: „I-am dat două palme Claudiei, știam că glonțul face pneumonie”


Comentarii (23)
dobrin
dobrin  •  07 Octombrie 2024, 00:21
Postat de tarnaveanu pe 06 Octombrie 2024, 23:51

Singurul lucru de remarcat e că un asemenea pămpălău a luat un cartonaș roșu. Probabil de frustrare. Băiatul ăsta, în loc să își numere liniștit banii mulți câștigați datorită unor impresari veroși decât pe merit, e șucărit că nu e propus la Balonul de Aur.

La valoarea lui trebuia sa aiba deja vreo doua baloane de aur, dar a fost o conspiratie mondiala impotriva lui.

UnulPrintreVoi
UnulPrintreVoi  •  07 Octombrie 2024, 00:14

Destul de multe greseli pentru un articol de cateva randuri. Ce inseamna "pauza scorului"? ????

Catalynn_27
Catalynn_27  •  07 Octombrie 2024, 00:13

Până la urmă numai cine nu muncește nu greșește! Important e ca și-a ajutat echipa pt a cimenta avantajul iar eliminarea a venit cu doar 15 minute înainte de final la un scor care putea fi apărat destul de ușor (aia cu 2-0 e “scor periculos” e pt fraieri, o echipă serioasă închide meciul) deci nu a contat prea mult în economia meciului. E greu să pedepsești un angajat pt ca e prea ambițios!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează