FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ce le-a transmis Mircea Lucescu jucătorilor la antrenamentul oficial: „Victoriile pe care le avem până acum nu înseamnă nimic”

Mircea Lucescu/ Antrenament România, 7.10.2024/ foto: Cristi Preda (GSP)
Mircea Lucescu/ Antrenament România, 7.10.2024/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , , - Publicat luni, 07 octombrie 2024, 18:55 / Actualizat luni, 07 octombrie 2024 21:51

Andrei Burcă (31 de ani), fundașul central al echipei naționale, a vorbit la antrenamentul României, înainte de meciurile cu Cipru și Lituania.

Jucătorii echipei naționale a României s-au reunit la Mogoșoaia pentru a disputa unul dintre antrenamente înainte de meciul cu Cipru.

România va disputa meciul împotriva naționalei din Cipru pe data de 12 octombrie.

Jucătorul convocat de Mircea Lucescu, OUT de la națională: „Va fi lăsat acasă”
ROMÂNIA
Jucătorul convocat de Mircea Lucescu, OUT de la națională: „Va fi lăsat acasă”

Video. Declarația lui Andrei Burcă la antrenamentul de la Mogoșoaia

Fundașul central a declarat că vor fi două meciuri foarte importante, însă echipa României o să facă tot posibilul pentru a câștiga.

„Doar ce ne-am reunit, suntem în formulă completă. Noi suntem optimişti, încrezători şi responsabili pentru că ne aşteaptă o dublă importantă şi trebuie să obţinem cele şase puncte. Noi asta ne-am propus, cele şase puncte.

Şi Mister ne-a spus că victoriile pe care le avem până acum nu înseamnă nimic dacă nu reușim să obţinem victorii în continuare. Mister pune mare accent pe aspectul jocului, iar noi trebuie să controlăm meciul. Este o atmosferă foarte bună, avem şi o şedinţă cu Mister, iar de mâine intrăm din nou în febra meciurilor, pentru că sunt importante.

Ne-a responsabilizat mult acel turneu final şi cele două meciuri cu Mister. Noi vom fi pregătiţi 100% pentru tot ceea ce ne va cere Mister. Ne-a spus că avem mult de lucru, iar noi suntem conştienţi de această treabă, pentru că noi vrem să creştem nivelul. Pentru a putea fi la Campionatul Mondial trebuie să creştem nivelul şi să ne batem cu echipe mari din Europa.

În acest moment trebuie să recunoaştem că noi suntem în Liga C din Liga Naţiunilor. Avem emoţii la întâlnirea cu fanii, pentru că nu ştiu dacă s-a mai întâmplat în ultimii ani să avem o asistenţă atât de mare la primul antrenament. Ne bucurăm, dar de mâine trebuie să dăm drumul la treabă”, a declarat Andrei Burcă.

Andrei Burcă a jucat până acum 33 de meciuri pentru echipa națională a României. Chiar dacă este fundaș central, acesta a marcat și un gol.

Lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania

PORTARI: Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)FUNDAȘI: Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA(FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU(Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)

MIJLOCAȘI: Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN(Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Adrian ȘUT (FCSB, 2/0), Ianis HAGI (Rangers| Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)

ATACANȚI: George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (FarulConstanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
Superliga
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Superliga
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Antrenorul din Superligă, distrus de acționarul clubului: „E un mare semn de întrebare”
Superliga
Antrenorul din Superligă, distrus de acționarul clubului: „E un mare semn de întrebare”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

EXCLUSIV „Securistul era arbitru de Divizia C, voia să mă racoleze” » Interviu cu actorul Mihai Călin despre teatru, viața aspră din comunism și Revoluția din '89: „I-am dat două palme Claudiei, știam că glonțul face pneumonie”


Comentarii (1)
1945sv0509
1945sv0509  •  07 Octombrie 2024, 22:36

Gura pacatosului adevar graieste,meciurile de pana acum au fost niste antrenamente cu echipe de amatori.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează