FOTBAL  »  Superliga  »  BISTRIŢA - U CLUJ 2-4

U Cluj bate la Bistriţa cu 4-2 după un meci spectaculos

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 05 aprilie 2011 19:49

Clujenii lui Ionuţ Badea au dat o replică spectaculoasă cu un om în minus din minutul 28 şi au plecat cu toate de la Bistriţa.
Scăparea de grijile retrogradării era principalul obiectiv pentru cele două echipe în meciul de la Bistriţa. Cu un moral puternic după victoria lui Dinamo, elevii lui Ionuţ Badea au o avut o primă repriză de coşmar.

Cafasso, fundaşul stînga al bistriţenilor a deschis scorul în minutul 18 cu o lovitură de cap, iar la zece minute distanţă, Delgado a primit al doilea galben şi a părăsit terenul. "Şepcile" roşii simţeau ghilotina deasupra capului. Badea mai face o mişcare surprizăntoare şi îl trimite pe Cojocnean în locul golgeterului Niculescu în minutul 36. Suporterii clujeni aşteptau pauza şi sperau la minuni din partea tînărului antrenor.

Alt film în repriza a doua
De la cabine a ieşit parcă o altă echipă a lui U. Cristea egalează în minutul 52 după o greşeală a lui Albuţ, iar în după încă şase minute Pele şi-a dus echipa în avantaj după o centrare a aceluiaşi Cristea. Elevii lui Nae Manea nu aveau să cedeze uşor, iar Cafasso înscrie al doilea gol cu un şut de la marginea careului.

Punctele aveau să meargă totuşi la Cluj, Cristea mai perforînd încă o dată poarta lui Albuţ cu un şut de la distanţă (74) şi Tony, reuşind golul serii în minutele de prelungire (90+2).

După această victorie, U Cluj are 30 de puncte şi urcă pe locul 10, în timp ce Gloria rămîne pe poziţia a 14-a cu 27 de puncte.

Echipe:
BISTRIŢA: Albuţ - Petre, Szukala, Coralo, Cafasso - Anton, Keita, Băjenaru, Mărginean, Săceanu - Cavalli

U CLUJ: Boşneag - Ungurusan, Pele, Abrudan, Bazzi - Delgado, Nasser, Boştină, Ad. Cristea - Machado, Niculescu

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
Superliga
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Superliga
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Mitriță și-a luat ghetele în mâini și a ieșit mai devreme din antrenament » Ce s-a întâmplat în cantonamentul naționalei
Nationala
Mitriță și-a luat ghetele în mâini și a ieșit mai devreme din antrenament » Ce s-a întâmplat în cantonamentul naționalei

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

EXCLUSIV „Securistul era arbitru de Divizia C, voia să mă racoleze” » Interviu cu actorul Mihai Călin despre teatru, viața aspră din comunism și Revoluția din '89: „I-am dat două palme Claudiei, știam că glonțul face pneumonie”


Comentarii (15)
cj1960i
cj1960i  •  05 Aprilie 2011, 23:15

CINSTE U.comentariile sunt de prisos.

bogdan_rbf
bogdan_rbf  •  05 Aprilie 2011, 22:25

cat e tata Jean la conducere nu pica Gloria..cand nu a mai fi or sa inceapa problemele..cat e el acolo stati linistiti ca nu picam in B :P

redsfighters
redsfighters  •  05 Aprilie 2011, 20:11
Postat de putregaiu pe 05 Aprilie 2011, 20:00

blat penal cu casele de pariuri, pe rasturnare de scor, numar de goluri si mai ales pe gol in prelungiri, se vedea clar cum joaca ambele echipe descoperit Asta e Bistrita

Da stiu si clujeanul rupe bara in propria poarta ca sa nu de-a gol sa le mearga la cioclofenderi imaginatia !!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează